PRLJAV RAZVOD KOSTNERA POSTAJE SVE RUŽNIJI: Optužuje bivšu da novac traži ZA PLASTIČNE OPERACIJE, a ne za decu! Ona ga UCENJUJE!
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

sve je prljavije

PRLJAV RAZVOD KOSTNERA POSTAJE SVE RUŽNIJI: Optužuje bivšu da novac traži ZA PLASTIČNE OPERACIJE, a ne za decu! Ona ga UCENJUJE!

Pop kultura -

Uskoro bivša supruga Kevina Kostnera, Kristin Baumgartner, rekla je da je spremna da napusti vilu koju je ranije delila sa glumcem, ali samo pod jednim uslovom.

Dizajnerka torbica još uvek boravi na imanju vrednom 145 miliona dolara iako je imala 30 dana da napusti njihov dom nakon što je podnela zahtev za razvod 1. maja. Nakon nekoliko nedelja pravnih sporova, Baumgartner sada kaže da će napustiti imanje ako joj glumac da još novca kako bi garantovao da neće ostati bez novca, prema sudskim dokumentima do kojih je došao "Radar Online".

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

Ova 49-godišnjakinja želi da glumac iz "Yellowstone" (68) pristane da plati sve naknade za izdržavanje koje mu sudija naloži na predstojećem ročištu. Baumgartner kaže da će napustiti prostorije 31. avgusta 2023., ako Kostner postupi u skladu sa „bilo kakvim nalozima za podršku i naknadu koje sud donese 12. jula“ - datuma saslušanja u njihovom brakorazvodnom postupku, prenela je agencija. Predlog znači da će imati 50 dana da se spakuje i pronađe novi dom.

Majka troje dece rekla je da je oklevala da napusti dom koji je par nekada delio, a da nije imala uspostavljenu strukturu finansija, i kaže da nije fer prema troje dece para, Kejden Vajat (15), Hejs Logan (14) i Grejs Ejveri, 13, da se mora nekoliko puta seliti. U svom podnesku, Baumgartner tvrdi da glumac „želi da iznajmim mesto bez finansijskog plana na snazi. Međutim, moram da razmišljam o troje dece. U suprotnosti je sa njihovim najboljim interesima da se obavežu na iznajmljivanje koje možda ne mogu da priuštim, posebno zato što bi to na kraju dovelo do višestrukih preseljenja.”

- Moj cilj je bio i nastavlja da bude održavanje što veće stabilnosti za našu decu, što uključuje posedovanje odgovarajućih resursa i plana tako da mogu da uspostavim stabilan dom za njih, umesto da pravim privremene i nedosledne stambene aranžmane - nastavila je, prema magazinu "Radar Online". Ranije je objavljeno da je Kostner navodno već dao Baumgartneru preko 1,2 miliona dolara za njegove predbračne obaveze.

Kevin Kostner
foto: NRP/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema dokumentima koje je "TMZ" dobio, Kostner je tvrdio da je voljan da „doprinese kao deo svojih obaveza izdržavanja dece 30.000 dolara mesečno za kuću za iznajmljivanje i da je spreman da unapredi još 10.000 dolara za njene troškove selidbe“.

Kevin Kostner tvrdi da je njegov računovođa ustanovio da je Kristin Baumgartner potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtevima za alimentaciju, piše u sudskim dokumentima u koje je imao uvid "Page Six". Prema tvrdnjama glumca, Kristin je velike svote novca trošila na kupovinu odeće, podizanje kredita za nekretnine, plaćanje advokata i slične troškove koji nemaju veza sa njihovom decom.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner
foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prošlog meseca, Baumgartner je podnela zahtev za razvod od Kostnera nakon 18 godina braka, navodeći kao razlog „nepomirljive razlike“. Baumgartner je u svom podnesku zatražila zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece. Međutim, nije tražila izdržavanje supružnika. Kostner je sledećeg dana odgovorio na njen zahtev, takođe tražeći i zajedničko starateljstvo nad decom.

Kristin je tražila 248.000 dolara mesečno alimentacije, pa navela da je to "manje od iznosa potrebnog da bi deca živela načinom života na koji su navikla", a dodala je i da ona nema svoje prihode jer je od 2007. godine nezaposlena jer je ostajala kod kuće da bi brinula o deci.

(Kurir.rs/PageSix)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track