ZARAĐUJE SUMANUTU SVOTU NOVCA PRODAJUĆI OVE ODVRATNE STVARI: Zgrozićete se kada budete videli OD ČEGA živi ovaj momak! (VIDEO)
Foto: Printscreen tiktkok

šok

ZARAĐUJE SUMANUTU SVOTU NOVCA PRODAJUĆI OVE ODVRATNE STVARI: Zgrozićete se kada budete videli OD ČEGA živi ovaj momak! (VIDEO)

Ludi svet -

U današnjem svetu preduzetništva, inovativnost i kreativnost su ključni faktori koji mogu transformisati čak i najneobičnije ideje u unosne poslovne poduhvate.

Ovaj princip je jasno potvrđen pričom jednog britanskog preduzetnika koji je uspeo da ostvari značajne prihode prodajući svoje iznošene čarape. Njegova priča služi kao inspiracija za sve one koji su spremni da razmišljaju van ustaljenih okvira i iskoriste svaku priliku koja im se pruža.

Kao što mnogi znaju, čarape su svakodnevni predmeti koji se koriste za udobnost i zaštitu naših stopala. Međutim, većina ljudi obično odbacuje svoje stare čarape kada postanu iznošene i počnu da gube svoju prvobitnu svrhu. Ali, ovaj hrabri preduzetnik je prepoznao potencijal u tim iznošenim čarapama i odlučio da ih pretvori u profitabilan biznis.

Billy-Joe Grey je otkrio da zarađuje hiljade prodajući svoje čarape na internetu, iako nije znao da postoji tržište za to sve.

Čovek zarađuje ogromnih 1.600 funti mesečno (malo manje od 2.000 evra) - prodajom svojih čarapa na internetu.

Sada prodaje iznošene čarape za između 10 i 30 funti po paru, a prodaje i do 12 pari nedeljno - što ukupno iznosi 360 funti.

Tvrdi da nosi čarape danima pre nego što ih pošalje poštom u vrećicama sa patent zatvaračem, a čak uzima u obzir i zahteve kupaca - uz doplatu.

Bili Džo
foto: Printscreen tiktkok

Uprkos svom izuzetno neobičnom izboru karijere, Billy-Joe kaže da je otvoren u vezi svog posla prema prijateljima i porodici, koji ga podržavaju.

Jedan klip u kojem Billy-Joe vodi gledaoce kroz svoju rutinu u teretani kako bi stvorio dovoljno vlage za svoje čarape prikupio je više od 80.000 pregleda na TikToku, dok su gledaoci ostali u šoku zbog njegovog neobičnog izbora posla.

„Mnogi momci su se zainteresovali za to, jer imam ogromnu podršku LGBTQ+ zajednice. Oni su kao moja glavna publika.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

04:17

BIZARNO DA BIZARNIJE NE MOŽE! Novi trend na svadbama kod Srba ŠOKIRAO JAVNOST: Ovaj potez vređa porodicu i pokojnike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track