RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA DO ISTREBLJENJA: Kevin Kostner zavrnuo slavinu bivšoj ženi usred pravne bitke, a ona ne odustaje od OVOGA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NE JENJAVA

RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA DO ISTREBLJENJA: Kevin Kostner zavrnuo slavinu bivšoj ženi usred pravne bitke, a ona ne odustaje od OVOGA

Pop kultura -

Bivša supruga Kevina Kostnera tvrdi da je glumac ograničio njena finansijska sredstva nakon što je zatražila razvod i šestocifreni iznos mesečne alimentacije. U sudskim podnescima Kristin Baumgartner tvrdi da je voljna da se iseli iz njihovog kompleksa na plaži u Santa Barbari do kraja leta, ako glumac pristane na isplatu mesečne alimentacije od 248.000 dolara.

Par je bio u braku gotovo 20 godina pre nego što su se rastali, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Tokom poslednjih nekoliko nedelja tvrdila je da ju je Kostner omalovažavao s ponudom za alimentaciju od 30.000 dolara mesečno, a takođe joj je otkazao kreditnu karticu, ostavljajući je s ograničenim finansijskim sredstvima premda je ona majka koja ostaje kod kuće bez prihoda.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

"Otkazao je jednu od mojih kreditnih kartica i značajno smanjio moj kreditni limit na mojoj drugoj kreditnoj kartici, daleko ispod nivoa statusa kvo, sve bez ikakvog prethodnog obaveštenja", rekla je Baumgartner u podnesku od 28. juan.

"Kevinova izjava da sam 'odbila' da se iselim jednostavno nije istinita. Od pokretanja ovog razvoda, ponovo sam mu rekla (i direktno i preko advokata) da ću se iseliti nakon što bude donesen nalog ili sporazum o izdržavanju deteta. I preduzela sam korake kako bih pokazala svoju predanost tome istražujući dostupne mogućnosti stanovanja", rekla je Baumgartner.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši supružnici imaju troje dece: Kejdena (14), Hejesa (14) i Grejs (13). Baumgartner je tvrdila da joj treba 248.000 dolara mesečno kako bi mogla da nastavi s luksuznim životom na koji su deca navikla.

U prethodnim podnescima, Baumgartner je izjavila da nema imovine osim 50.000 dolara na svom tekućem računu, tvrdeći da je Kostner prošle godine zaradio 19 miliona dolara i da je porodici pokrio celokupne troškove od 6,6 miliona dolara.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je Baumgartner podnela zahtev za razvod prošlog meseca, Kostner je podneo zahtev za njezino iseljenje iz njihovog bračnog doma, pozivajući se na klauzulu u njihovom predbračnom ugovoru koja joj je navodno davala 30 dana da se iseli nakon početka brakorazvodne parnice.

Glumac je takođe tvrdio da je svojoj bivšoj supruzi platio milion dolara za novu kuću, ponudivši plaćanje hipoteke, osiguranja i poreza godinu dana, prema sudskim dokumentima. Ona je pak optužila Kostnera da je pokušao da iseli nju i decu iz kuće pre donošenja naloga za izdržavanje deteta, što je on negirao.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

"Kevin želi da unajmim stan bez finansijskog plana. Međutim, moram da razmišljam o naše troje dece. Suprotno je njihovim najboljim interesima obavezati se na najam koji možda neću moći da priuštim, posebno zato što bi to na kraju dovelo do višestrukih preseljenja", rekla je Baumgartner.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track