UDAJE SE ZA MILIJARDERA, A NOSI KUPAĆI OD 50 €: Svi šokirani štedljivošću verenice NAJBOGATIJEG ČOVEKA, a kažu da je LICEMERNA
Foto: Pedro / SplashNews.com / Splash / Profimedia

UŽIVA ZA SVE PARE

UDAJE SE ZA MILIJARDERA, A NOSI KUPAĆI OD 50 €: Svi šokirani štedljivošću verenice NAJBOGATIJEG ČOVEKA, a kažu da je LICEMERNA

Pop kultura -

Loren Sančez, verenica milijardera Džefa Bezosa, putuje ovih dana sa svojim izabranikom po Evropi. Tako su nedavno doputovali na Sardiniju, a destinacije stalno menjaju. Ogroman luksuz u kojem uživaju prate njena "skromna" modna izdanja. Tako je pozirala u bikiniju čija je cena 54 dolara odnosno 50 evra, što je mnoge iznenadilo.

Ne postoji pravilo da bogati ljudi moraju da (uvek) nose skupocene stvari. Možda Loren Sančez ovim želi da pokaže da ne troši suludo novac Džefa Bezosa ili pak da joj novac nije važan. Možda joj jednostavno luksuzna odeća nije omiljena, ili ne želi da se razbacuje parama.

Loren Sančez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Neki će reći štedljivo, neki pametno, pohvalno što se ne bahati papreno skupim odevnim komadima. Zna se i da je Bezos tražio predbračni ugovor, što njoj nije smetalo. Zna se da je Loren Sančez bila veoma uspešna u svom poslu pre veze sa milijaderom radeći kao TV voditeljka.

Ali kada pogledate uporedite cene njenog kupaćeg ili pak sportskog topa koji košta 70 evra ili helanki od oko 130 evra, i slike i cenu Bezosove jahte od 500 miliona dolara... suvišno je pričati o raskoraku koji ih deli. Jeftini kupaći kostim je tu, ali i skup mobilni telefon i ostali detalji koji oslikvaju njen "dolče vita" stil.

Loren Sančez
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li je zaista štedljiv i "skroman" onaj ko živi u najvećem mogućem luksuzu, doleće na jahtu helikopterom, odseda na najskupljim destinacijama?

Slična pitanja mogla bi se postaviti i o mnogim drugim poznatim ličnostima, koje se "kupaju" u bogatstvu, a onda u javnosti plasiraju sliku o svojoj skromnosti.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Burna veza koju javnost prati od 2019. godine bogata je "pikantnim detaljima". Bezos nije žalio kada je zbog veze sa Loren Sančez ostao bez 38 milijardi dolara, koliko ga je koštao razvod od bivše supruge Mekenzi Skot. Ne znamo kako je reagovao na ismevanje svog umeća sek*tinga nakon što su na Tviteru objavljene intimne poruke koje je slao bivšoj američkoj TV voditeljki.

"Volim te, živahna devojko", "Želim da te mirišem. Želim da te udahnem i pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima veoma brzo", glase neke poruke, koje su slatko nasmejale Tviteraše.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track