GOSPODIN ZVERKA PREKINUO ĆUTANJE NAKON GODINU DANA: Nakon silnih OPTUŽBI za zlostavljanje, oglasio se OVIM POVODOM i rekao JEDNO
Foto: Profimedia

NA OVO NIJE MOGAO DA ĆUTI

GOSPODIN ZVERKA PREKINUO ĆUTANJE NAKON GODINU DANA: Nakon silnih OPTUŽBI za zlostavljanje, oglasio se OVIM POVODOM i rekao JEDNO

Pop kultura -

Mnogi se pitaju gde je nestao Kris Not (68), glumac koji je tumačio čuvenog Gospodina Zverku u seriji "Seks i grad".

Iako su se gledaoci šokirali što je njegov lik umro već u prvoj epizodi serije "I tek tako", još se ređe viđa u javnosti otkako su ga optužili za seksualne napade.

Kris Not, Seks i grad
foto: Profimedia

Glumac navodno nije u dobrim odnosima s glumačkom ekipom iz serije nakon optužbi za pet seksualnih napada i uznemiravanja. Sara Džesika Parker 2021. godine se s koleginicama obratila putem društvenim mreža.

"Duboko smo ganute zbog svih optužbi protiv Krisa Nota. Podržavamo sve žene koje su podelile svoja bolna iskustva. Znamo koliko je to teško i hvalimo vas zbog toga", napisala je Sara i potpisala i ostale koleginice.

Sara Džesika Parker, Kris Not
foto: Profimedia

Glumac se nedavno obratio putem društvenih mreža i komentarisao članak u kojem piše da ga njegove koleginice izbegavaju. Kad se sporni slučaj dogodio, Kris je tad navodno rekao da oseća da mu bivše koleginice "duguju izvinjenje za nepristojno ponašanje" koje je doživeo i da se pita zašto ga Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis izbegavaju.

"Inače ne odgovaram na ovakve stvari i znam da ljudi vole dramu i tračeve, ali ovaj članak je potpuno besmislen ", napisao je Kris uz pomenuti članak.

Glumca su optužili da je "seksualno neprikladan", te da je "orisiljavao žene na poljubac", zbog optužbi ga je ostavila i žena, Tara Vilson, koja se tad iselila iz njihove zajedničke kuće. Par zajedno ima dva sina, Oriona (14) i Kitsa (2).

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track