NAJIZVOĐENIJU PESMU NA SAHRANAMA S TRONA SKINULA OVA NUMERA: Frenk Sinatra 21 godinu držao REKORD, a sad je ovo najtraženije
Foto: Printscreen Youtube

vremena i ukusi se menjaju

NAJIZVOĐENIJU PESMU NA SAHRANAMA S TRONA SKINULA OVA NUMERA: Frenk Sinatra 21 godinu držao REKORD, a sad je ovo najtraženije

Pop kultura -

Poslednjih godina se sve češće na sahranama, da li po poslednjoj volji pokojnika ili po želji porodice, izvode određene pesme koje su oni za života najviše voleli da slušaju.

Jedna od najizvođenijih pesama svih vremena kada su u pitanju poslednji ispraćaji je čuveni hit Frenka Sinatre "My Way", koja je ubedljivo prvo mesto držala čak 21 godinu.

Prvo mesto je na ovogodišnjoj listi najtraženijih numera za sahrane sada zauzela pesma "Time to Say Goodbye" koju izvode Andrea Bočeli i Sara Brajtman.

Da podsetimo, Sinatrin hit "My Way" je čak 11 puta bila tražena za poslednje ispraćaje.

Treće mesto na listi zauzima Ed Širanova tužbalica "Supermarket Flowers", dok se numera " Abide With Me" od Odri Asad vratila u top deset.

Smatra se da je poslednji ispraćaj kraljice Elizabete podstakao povratak nekih tradicionalnijih numera za sahrane sa horskom muzikom u pozadin prvi put posle sedam godina.

Na opšte iznenađenje među pesmama koje su tražene za ovakav tip ceremonije, nalaze se i hit poznatog repera 50 Cent "Candy Shop", kao i Bijonsin hit "Break My Soul" i pesma Šanije Tvejn "Man I Feel Like A Woman".

(Kurir.rs/The Sun)

Bonus video:

01:04

Počela sahrana Mirka Rašića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track