PREMINUO UNUK ROBERTA DE NIRA Oglasila se ćerka slavnog glumca SKRHANA BOLOM: "Moj lepi anđele, ne znam kako da živim bez tebe"
Foto: Profimedia

TUGA

PREMINUO UNUK ROBERTA DE NIRA Oglasila se ćerka slavnog glumca SKRHANA BOLOM: "Moj lepi anđele, ne znam kako da živim bez tebe"

Pop kultura -

Najstarija ćerka Roberta De Nira, Drena De Niro, objavila je danas da je preminuo njen sin Leonardo De Niro Rodrigez. Imao je samo 19 godina.

Ćerka slavnog glumca je objavila sinovljevu fotografiju uz emotivnu poruku na Instagramu, kojom je obavestila pratioce o porodičnoj tragediji.

- Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i opisa od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao - napisala je Drena uz fotografiju sina.

Glumac i njegova porodica još uvek nisu podelili detalje u vezi sa tim od čega je mladić preminuo.

Drena je najstarija od sedmoro De Nirove dece, a njena majka je njegova prva žena, glumica Dajana Abot.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track