NJIHOVE VEZE SU UNAPRED OSUĐENE NA PROPAST Ovi horoskopski znakovi NIKAKO ne mogu zajedno! Ne pokušavajte UZALUD da budete s njima
Foto: Profimedia

ASTRO ANALIZA

NJIHOVE VEZE SU UNAPRED OSUĐENE NA PROPAST Ovi horoskopski znakovi NIKAKO ne mogu zajedno! Ne pokušavajte UZALUD da budete s njima

Zanimljivosti -

Astrolozi su davno odredili koji se znakovi zodijaka nikako međusobno ne slažu i tako čine najgore partnere, proverite s kim ne bi trebalo ni da pokušavate da pronađete sreću.

Ovan i Jarac

Ovnovi su zabavni, impulsvni i neodgovorni za razliku od promišljenih, kontrolišućih i odgovornih Jarčeva koji pak mrze da budu pored ljudi koji su preležerni i sve prepuštaju slučaju. Ovnovi takođe vole da budu i u blizini romantičara otvorenih za transparentnu komunikaciju; što Jarčevi nikako nisu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Bik i Vodolija

Bikovi su tvrdoglavi i oštri, dok Vodolije pokazuju energičnu i entuzijastičnu prirodu. Ova dva znaka se međusobno ne nadopunjavaju, a tvrdoglavi Bikovi mogu da imaju problem i s prilagođavanjem na nezavisnu prirodu Vodolije, posebno kad je u pitanju rasprava o kućnim poslovima ili finansijama. Bikovi su takođe vrlo praktični, dok Vodolije vole da svoje vreme provode maštajući, prenosi Times of India.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Blizanci i Ribe

Blizanci su slobodne duše kojima nije prijatno s dubokim osećanjima. S druge strane, poznato je da su Ribe jedan od najosećajnijih znakova, što stvara ogromne rascepe između njih. Iako se Ribe trude da shvate Blizance, obično ne uspevaju jer im je takva narav potpuna nepoznanica.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Rak i Ovan

Rakovi su osetljivi, hladne glave i pomalo plašljivi, dok Ovnovi imaju entuzijastičnu i zastrašujuću ličnost. Zato se ne slažu s Rakovima koji žude za smirenim, prijatnim i opuštenim okruženjem; suprotnim od onog kakvo žele Ovnovi koji pak najviše uživaju kad su stvari izvan njihove zone komfora i kontrole.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Lav i Bik

Ova dva znaka će se najverovatnije sukobljavati od trenutka od kad se upoznaju. Lav će mrzeti stav Bika da se uvek drži pravila i nikada ne rizikuje, dok će Bik uvek Lava odvraćati od njegovog "glupog ponašanja".

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Devica i Blizanci

Device su praktične i vole da im partneri budu slični, pa su zabavni i uzbudljivi Blizanci za njih veliko NE, jer Device zahtevaju pažnju partnera i zajednički rad na vezi. Blizanci nikako ne vole kad Device odbijaju njihovu naklonost na javnim mestima, što one imaju naviku da rade.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Vaga i Rak

Vagama je cilj da pronađu ravnotežu u svemu, što im Rakovi jako zameraju. Ne podnose Vage ni zbog njihove neodlučnosti kad treba doneti odluku, dok Vage samo žele njihovu podršku. Uz to, Rakovi su osetljivi i sentimentalni, što Vage ne uzimaju u obzir u svom svetu ravnoteže.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Škorpija i Lav

Škorpije su poznate po svom asertivnom i "uvek sam u pravu" stavu koji Lavovi ne podnose. Osim toga, Lavovi imaju snažnu želju da postanu lideri u svakom smislu, što pak Škorpijama jako smeta i narušava njihovo poverenje. Ova dva znaka će se svađati oko najbanalnijih stvari kako bi pokazali svoju nadmoć.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Strelac i Devica

Strelčevi ne vole nikakav pritisak, dok su Device poznati perfekcionisti koji uvek nešto kritikuju. Uz to, Strelčevi vole putovanja i istraživanje novih stvari, Device jako vole stabilnost i rutinu, pa nikako ne mogu da se dogovore.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Jarac i Vaga

Jarčevi preferiraju organizovan i strukturiran život koji može biti prestrog za fleksibilnu Vagu koja se oseća loše uz takav režim. Ako ih Jarčevi sputavaju u njihovim planovima, Vage se često i guše u vezi, a mogu da se osećaju i kao roboti koji pokušavaju da se uklope u Jarčev organizovan način života.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Vodolija i Škorpija

Vodolije vole svoju nezavisnost i više vole da žive u svetu mašte u kojem nema pravila. Škorpije pak nikako ne mogu da prihvate ležernu prirodu Vodolija koja će im verovatno biti nametnuta u njihovom svakodnevnom životu. Vodolije u ljubavi i odnosima s bližnjima drže distancu, što Škorpije ne mogu da tolerišu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ribe i Strelac

Ribe žive u svom svetu. One su emocionalne, osetljive i duhovne dok Strelčevi, iako vole da sanjaju, više vole praktičnu stvarnost. Dakle, imaju problema s razumevanjem Riba i preispituju njihove motive i ciljeve u životu, a nedostatak podrške između njih dvoje u vezi izaziva ogorčenost.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track