BRED PIT SE POJAVIO U FRANCUSKOM GRADIĆU I SVE JE STALO: Niko ne može da veruje da glumac OVAKO IZGLEDA! Kako je ovo moguće?!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

STARI UNAZAD

BRED PIT SE POJAVIO U FRANCUSKOM GRADIĆU I SVE JE STALO: Niko ne može da veruje da glumac OVAKO IZGLEDA! Kako je ovo moguće?!

Pop kultura -

Kao u filmu "Neobični slučaj Bendžamina Batona", u kojem je glumio glavnu ulogu, Bred Pit (59) ne stari, nego postaje sve mlađi. Glumac je prošle nedelje snimao novu reklamu za italijanskog proizvođača kafe-aparata s kojim surađuje već duže vreme, a slučajno ili namerno snimljene paparaco fotografije iz vinograda i gradića u Francuskoj, preciznije u gradiću Turtor na francuskoj rivijeri, izazvale su pravu nevericu.

Pit, naime, izgleda barem dvadeset godina mlađe - kao da se vratio na početak 21. veka, u svoje srednje tridesete. Njegovi fanovi požurili su da podele fotografije na društvenim mrežama, komentarišući kako njihovom miljeniku godine ne mogu ništa ili kako je Bred otkrio neki izvor mladosti.

Jeste da mu na većini fotografija sunčane naočare skrivaju oči, oko kojih se godine najlakše vide, ali Pit ima svoju staru frizuru, kratku i lagano razbarušenu plavu kosu iz perioda "Igraj svoju igru". Koja je priča ove reklame nije poznato, ali Pit izgleda veoma elegantno, obučen sav u belo, sa zlatnim satom na ruci...

Glumac i inače izgleda mladoliko kada se malo potrudi, ali ovde se zaista čini kao da je, poput Bendžamina Batona počeo da "stari unazad".

Paparaci su ga snimili u razgovoru sa snimateljima i ostatkom ekipe i partnerkom u reklami Karinom Beute, a čini se da su stvari tekle glatko, jer svi deluju opušteno i zadovoljno, kao da im se nikuda ne žuri.

Bred Pit
foto: Serge Chapuis/Chateau Miraval / / The Mega Agency / Profimedia

Ovo leto jedan od najbolje plaćenih glumaca u Holivudu ipak neće posvetiti samo snimanju reklama. Štaviše, jako je zauzet: sa Džordžem Klunijem radi na trileru "Wolfs" reditelja Džona Votsa, a sa Džozefom Kosinskim na projektu o Formuli 1. Oba filma ujedno i producira. Producentsku ulogu ima u još nekoliko projekata koji bi trebalo da budu gotovi ili barem počnu da se ostvaruju u ovoj godini, između ostalih i triler "Tiger" s Aleksanderom Skarsgardom u glavnoj ulozi.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track