ROBERT DE NIRO SE OGLASIO POVODOM SMRTI UNUKA Glumac uputio potresne reči: Duboko sam potresen, molim vas za privatnost...
Foto: Profimedia

velika tuga

ROBERT DE NIRO SE OGLASIO POVODOM SMRTI UNUKA Glumac uputio potresne reči: Duboko sam potresen, molim vas za privatnost...

Pop kultura -

Robert de Niro je prekinuo ćutanje i oglasio se povodom smrti svog 18-godišnjeg unuka Leandra koji je pronađen mrtav u nedelju popodne sa belom praškastom supstancom na tanjiru pored njegovog tela.

Robert de Niro
foto: Profimedia

U današnjoj izjavi, glumac je rekao: "Duboko sam potresen zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izjavama saučešca. Molimo vas da nam pružite privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea.", prenosi DailyMail.

Leandro De Niro Rodrigez je bio sin De Nirove usvojene ćerke Drene (51) i umetnika Karlosa Rodrigeza. Drena je u nedelju objavila tužne vesti povodom sinovljeve smrti na Instagramu, rekavši: "Volela bih da te samo ta ljubav može spasiti."

Beživotno telo tinejdžera pronađeno u stolici u jednosobnom stanu vrednom 950.000 dolara u Cipriani Club Residences na Vol Stritu.

Policijski izvor kaže za DailyMail.com da je supstanca pronađena u blizini njegovog tela i da nije bilo znakova povreda. Pronašao ga je prijatelj koji se nije čuo s njim nekoliko dana i proveravao ga je, rekao je policijski izvor za TMZ.

Konsijerž na Volstritu 55 potvrdio je da Leandro živi u zgradi, da je živeo sam u luksuznom stanu na šestom spratu, iznajmljujući nekretninu na manje od godinu dana, rekao je.

Drena De Niro
foto: Salangsang/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Opisao je Leandra kao druželjubivog mladića, koji bi uvek rekao zdravo kada bi dolazio i odlazio. "

Viđao bih ga s vremena na vreme, a on bi se uvek javio", rekao je konsijerž. "Bio je samo prijateljski raspoložen Nisam znao ko je on dok nisam pročitao priču“, rekao je.

"To je tragedija. Upravo sam razgovarao sa svojim kolegom kome sam rekao da je moja ćerka upravo napunila 20 godina...", nastavio je priču konsijerž i dodao da nikada nije video De Nira u stanu čije iznajmljivanje košta 4.000 dolara mesečno.

Ambiciozni glumac i reditelj Leandro je krenuo stopama svoje majke i dede, a dobio je malu ulogu u filmu "Zvezda je rođena" iz 2018. godine kao sin najboljeg prijatelja Bredlija Kupera, Džordža "Noodlsa" Stouna, kojeg igra Dejv Čapel.

Karlos Rodrigez, sin
foto: Printscreen/Facebook

Takođe se pojavio u Kabareu Maksim 2018. Oba roditelja odala su mu počast na Instagramu u nedelju uveče.

Njegov otac Karlos rekao je u objavi: "Reči nisu dovoljne da izraze radost koju nam je pružio i gubitak koji sada trpimo sa svojom porodicama i prijateljima. On je sada Božje dete. Na ovom punom mesecu njegov duh osvetljava ono što se nije moglo videti u mraku."

Majka Drena se takođe oprostila potresnim rečima.

"Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i slika od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao..."

Drena je najstarija od sedmoro De Nirove dece, a njena majka je njegova prva žena, glumica Dajana Abot.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track