PUTOVALA JE SA DEČKOM AVIONOM I NA KRATKO JE OTIŠLA DO TOALETA: Kada je izašla i videla šta ju je dočekalo počela je da vrišti!
Foto: Profimedia

VIDEO

PUTOVALA JE SA DEČKOM AVIONOM I NA KRATKO JE OTIŠLA DO TOALETA: Kada je izašla i videla šta ju je dočekalo počela je da vrišti!

Žena -

Prosidba je uglavnom veliki pritisak za muškarce i kako zbog velikog straha od neželjenog odgovora, tako i zbog činjenica da se očekuje da će sam čin biti glamurozan i jako romantičan.

Jedan muškarac smislio je neverovatan način da zaprosi svoju devojku. Oni su putovali avionom, a kada je devojka otišla do wc-a, momak je iskoristio priliku da klekne na pod i pripremi prsten, dok je putnicima da drže papire sa natpisom "Da li hoćeš da se udaš za mene?"

@mzzgina13

‘Love is literally in the Air ❤️❤️

♬ original sound - GYNATAE WITH THE TEZZ & TEA

Devojka je izašla iz wc-a i zaprepašćeno vrisnula kad je shvatila o čemu se radi, a potom uz oduševljenje pristala da se uda za njega. Usledio je aplauz i ovacije, a putnici su sve snimili telefonom dok je devojka grlila i ljubila svog budućeg supruga.

"Ovo je tako romantično", "Mislio sam da je ovo drugi tip "ljubav u vazduhu", ali sa srećom", "Sviđa mi se kako su putnici učestvovali u svemu tome", "On je tako zaljubjen u nju", "Ona je bukvalno ostala bez reči", komentarisali su korisnici TikToka, na kom se pojavio ovaj video.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track