DE NIROVOG UNUKA ZATEKLI NA STOLICI BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA: Danima se nije javljao, ON ga je pronašao! Sumnja se da je OVO UZROK SMRTI
Foto: AP/Andy Kropa, Instagram/drenadeniro

NOVI DETALJI

DE NIROVOG UNUKA ZATEKLI NA STOLICI BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA: Danima se nije javljao, ON ga je pronašao! Sumnja se da je OVO UZROK SMRTI

Pop kultura -

Leandro De Niro Rodrigez (19), unuk Roberta De Nira, pronađen je mrtav u svom stanu u Njujorku, a vest o njegovoj smrti objavila je juče Drina De Niro, ćerka slavnog glumca.

Izvori bliski "TMZ-u" rekali su da je u toku istraga i da se svi dokazi upućuju da je unuk Roberta De Nira preminuo od predoziranja. Prema saznanju "TMZ-a", pored tela je pronađeno nekoliko opijata, ali i set za konzumaciju narkotika.

Leanrda je policija pronašla kako sedi na stolici u svom stanu u Njujorku u nedelju popodne. U zvaničnom izveštaju nema znakova napada, niti nasilne smrti. Naime, unuka De Nira je prvo pronašao prijatelj kojem se nije javljao nekoliko dana i došao je u njegov stan kako bi proverio da li je sa njim sve u redu.

Robert De Niro u ponedeljak je zvaničnom saopštenju za medije izjavio da je duboko potresen smrću voljenog unuka.

Majka Leandra De Nira Rodrigeza, Drina De Niro na Instagramu je napisala: "Moj predivni anđele. Toliko sam te volela da to reči ne mogu da opišu još od trenutka kada si bio u mom stomaku. Bio si radost u mom srci. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako ću živeti bez tebe, ali ću pokušati da širim ljubav koju sam dobila od tebe. Bio si voljen i volela bih da te je ta ljubav spasila. Počivaj u miru moje milo dete".

Leonardo se pojavio u filmu "A Star is Born" u kojem je igrao najboljeg druga sina Bredjila Kupera. Pojavio se se iste godine, 2018. u filmu "Cabaret Maxime".

Drinu De Niro je usvojio Robert De Niro 1976. godine.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track