SAHRANJEN BRAT NIKOLE KOJA Potresne reči na poslednjem ispraćaju: "Život je ostavio na mestu koje je najviše voleo"
Foto: Kurir, Printscreen

POSLEDNJE ZBOGOM

SAHRANJEN BRAT NIKOLE KOJA Potresne reči na poslednjem ispraćaju: "Život je ostavio na mestu koje je najviše voleo"

Pop kultura -

Vladimir Kojo, brat od strica glumca Nikole Koja, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu, a na večni počinak ispratili su ga članovi porodice i mnogobrojni prijatelji.

Nikola Kojo, sahrana, Vladimir Kojo
foto: Petar Aleksić

Među prvima su se na groblju okupili članovi porodice, a poznati glumac je došao s vencem od crvenih gerbera u obliku suze. Slomljen od bola ušao je u kapelu i poljubio krst pored posmrtnih ostataka, prenela je Republika.

Nikola Kojo, sahrana, Vladimir Kojo
foto: Petar Aleksić

Gerber simbolizuje jednostavnost, nevinost i čistoću tela i duha. Ali isto tako skromnost, strpljenje, vernost ili čistu i večnu ljubav.

Nikola Kojo, Sahrana, Vladimir Kojo
foto: Kurir

Dok su kovčeg spuštali u Valdimirovu večnu kuću, majka je neutešno jecala, a u posmrtnom govoru je između ostalog rečeno da je život ostavio na mestu koje je najviše voleo - na hipodromu, kao i to da se nesreća dogodila samo nekoliko dana pošto je proslavio 58. rođendan.

1 / 7 Foto: Kurir

Opelo je završeno nešto nakon 14 sati, nakon čega se poborka uputila ka grobnom mestu. Kako javlja reporter Kurira, majka stradalog je neutešna, kao njegov sin.

Dva bliska prijatelja na sahrani su progovorili o tragičnom događaju sa hipodroma gde je nastradao brat glumca Nikole Koje.

Vladimir Kojo
foto: Printscreen/Facebook

- Ja nisam obraćao pažnju. Nisu mogli da ga obuzdaju. I Koja je bio možda četiri ili pet koraka od žbuna gde se sve dešavalo. Konj staje, i u jednom trenutku krene da ga udari kada mu je Koja prišao - rekao je jedan prijatelj, dok se drugi nadovezao:

- Ne mogu da verujem šta se desilo. Nije mi jasno da konj nije sto na stazu. Konj ga nije video i tako ga je on i udario - rekao je blizak prijatelj na sahrani, prenosi Blic.

čitulja, Vladimir Kojo, Nikola Kojo
foto: Nemanja Nikolić, Printskrin Politika

Podsetimo, tragedija na hipodromu se, prema nezvaničnim informacijama, dogodila u četvrtak, kada je Vladimira, brata glumca, udario konj.

Prema saznanjima Kurira, konj je zbacio jahača, a Kojo je potom pritrčao da zaustavi životinju.

U tom trenutku konj ga je udario i naneo mu teške povrede.

Ekipe Hitne pomoći su stigle na mesto nesreće, Kojo je navodno i dalje davao znake života, ali je preminuo u bolnici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track