NIKOL ŠERZINGER ZAPALILA MIKONOS! Gornji deo kupaćeg nije joj prekrio grudi, a vrelu zadnjicu istakla minijaturnim tangama! (FOTO)
Foto: Profimedia

NE ODVAJA SE OD VERENIKA

NIKOL ŠERZINGER ZAPALILA MIKONOS! Gornji deo kupaćeg nije joj prekrio grudi, a vrelu zadnjicu istakla minijaturnim tangama! (FOTO)

Pop kultura -

Medeni mesec je možda još daleko, ali novopečeni verenici Nikol Šerzinger i Tom Evans izgledaju opuštenije i zaljubljenije nego ikad na odmoru na Mikonosu, gde su ih snimili paparaci.

Pevačica i penzionisani ragbista primećeni su na živopisnom grčkom ostrvu nakon što je Tom odlučio da klekne na jedno koleno pred svojom izabranicom, koja inače nosi titulu boginje lepote. Istovremeno, 45-godišnja Nikol pokazala je sjajnu formu i bujne obline u šarenom bikiniju koji joj je pristajao kao rukavica, a ništa manje zavidne mišiće imala je ni njena sedam godina mlađa sportistkinja.

Odmorom su se pohvalili i na društvenim mrežama, video-snimcima i fotografijama na kojima pozira u grudnjaku, čiji gornji deo ne pokriva u potpunosti njene grudi.

Pevačica je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu podelila srećnu vest o veridbi. Ona je objavila dve fotografije sa puta na Havajima, gde ju je verenik iznenadio prstenom na plaži, a oduševljenje nije mogla da sakrije. Rekla sam da“, kratko je napisala u opisu fotografija, dok je Tom budućoj supruzi poručio: „Moja zauvek“.

Izvori bliski paru rekli su za stranicu Šest da su dugo pričali o svojoj budućnosti.

- Ona je uzbuđena što je sve konačno postalo stvarnost. On je na sedmom nebu - rekao je izvor. Nikol i Tom upoznali su se 2019. godine kada je ragbista učestvovala u "The Ks Factor: Celebriti" sa bendom Tri Star.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track