FATALNU LATINO ZAVODNICU SRPSKA PUBLIKA PAMTI IZ ČUVENE "MARISOL": Evo kako danas izgleda lepotica koju su retki voleli (FOTO)
Foto: Printskrin / You Tube

nekad i sad

FATALNU LATINO ZAVODNICU SRPSKA PUBLIKA PAMTI IZ ČUVENE "MARISOL": Evo kako danas izgleda lepotica koju su retki voleli (FOTO)

Pop kultura -

Laura Flores, koju smo nekad obožavali gledati u meksičkim sapunicama koje su se prikazivale kod nas, danas ima 59 godina i još uvek se uspešno bavi glumom, ali i muzikom koja je njena druga velika ljubav.

Meksičku glumicu i pevačicu Lauru Flores domaća publika najviše pamti iz serije "Marisol" čije se epizode nekad nisu propuštale, a 27 godina kasnije ona je i dalje aktivna u svetu glume i muzike.

59-godišnja Laura i danas snima sapunice zahvaljujući kojima je stekla slavu, a ono što sve iznenađuje je njeno mladoliko lice s minimalno bora i znakova starenja.

Prema pisanju meksičkih medija to je rezultat estetskih zahvata na nosu, jagodicama, ustima i grudima, iako ona javno ne želi priznati ništa od toga.

Glumica je aktivna na društvenim mrežama i na profilu na Instagramu ima 848 hiljada pratilaca s kojima deli trenutke iz svog života.

Laura dolazi iz glumačke porodice, a karijeru je započela već u 14. godini pevajući u bendu "Hermanos Y Amigos".

Nakon toga je upisala kurs glume, a prva serija u kojoj se pojavila bila je "El Combat". Osim u "Marisol" glumila je u serijama "U ime ljubavi", "Ti si moja sudbina", "Uvek ću te voleti" i u desetinama drugih.

U serijama je najčešće glumila zlobnice zbog čega nije bila omiljena, ali zato su se njenoj lepoti nekad svi divili.

Što se privatnog života tiče, Laura iza seba ima dva propala braka u kojima je dobila dve ćerke i sina.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track