PUKLA BRUKA USRED BELA DANA: Hajdi Klum sevnulo MEĐUNOŽJE na prestižnom događaju, a nju BAŠ BRIGA! Evo kako se manekenka ponašala
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SMELO IZDANJE

PUKLA BRUKA USRED BELA DANA: Hajdi Klum sevnulo MEĐUNOŽJE na prestižnom događaju, a nju BAŠ BRIGA! Evo kako se manekenka ponašala

Pop kultura -

Proslavljena manekenka Hajdi Klum ovih dana vreme provodi u Parizu, gde je u toku Nedelja visoke mode, a juče se pojavila na reviji modne kuće Valentino i napravila pravi dar-mar. Naime, okupljena publika, ali i novinari i fotografi, neumorno su škljocali aparatima kako bi zabeležili Hajdi u svom elementu - sjajno raspoloženu i samouverenu u smelom izdanju.

Svetski poznata Nemica je u junu ove godine proslavila 50. rođendan, ali i dalje može da se pohvali manekenskom, devojačkom figurom i mladolikim izgledom, te nije ni čudo da je redovno viđamo u oskudnim izdanjima.

Hajdi Klum
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

I ovog puta rešila je da zagolica maštu javnosti, pojavivši se u "drskoj", veoma provokativnoj haljini - malo žena bi se usudilo uopšte da je obuče, a još manjem broju njih bi ovako dobro pristajala!

Hajdi Klum je izabrala zanimljivu kreaciju u kombinaciji crne i plave boje, a dok je s jedne strane ovo potpuno normalna, uobičajena haljina od lepršavog šifona, s druge se pretvara u komad idealan za skandal majstore. Naime, haljina ima prorez u predelu struka, ali i toliko dubok šlic da u potpunosti otkriva izvajane noge ove dame, te zahteva nenošenje gaćica.

Hajdi Klum
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Kako je čitava toaleta bila vrlo lepšršava, u jednom trenutku videlo se više nego što je Hajdi planirala - vetar je dunuo, a njeno međunožje je na trenutak provirilo.

Zgodna 50-godišnjakinja izdanje je upotpunila crnim sandalama sa kaišićima i velikim, ogrlicom sa lepim, plavim kamenom, mačkastim naočarima za sunce, kao i širokim osmehom.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track