VAŠE PUTOVANJE KROZ SRBIJU UZ BIG TRŽNE CENTRE!
Foto: Promo

VAŠE PUTOVANJE KROZ SRBIJU UZ BIG TRŽNE CENTRE!

Zabava -

U martu ove godine BIG tržni centri su ucrtali svoj deseti tržni centar u mapi Srbije.

Zato ovog leta, ne morate putovati daleko kako biste doživeli dobar provod jer vam BIG tržni centri spremaju odlično osveženje i čarobnu avanturu bez obzira u kom kraju Srbije živite.

Tim povodom vodimo vas kroz BIG mapu Srbije. Pronađite svoj grad i otkrijte gde se ovog leta možete osvežiti i doživeti nezaboravnu avanturu sa svojom porodicom.

Beograd

U BIG FASHION šoping centru u Beogradu trenutno je u toku izložba „Avanture iz kamenog doba“, kroz koju će svi, a posebno deca doživeti neverovatno putovanje kroz vreme, upoznati se sa fascinantnim načinom života pećinskog čoveka i saznati kako su živeli naši hrabri preci.

Dodatno, čuvena grupa Una Saga Serbica, spremila je i baletsku predstavu „Povratak u Nedođiju“, u cilju da uvede najmlađu publiku u magični svet plesne umetnosti na neodoljivo zabavan način. Posetioci BIG FASHION centra u Višnjičkoj 84, će prvi imati priliku da uživaju u ovom doživljaju i to 22. i 23. jula.

BIG Rakovica svojim posetiocima tokom narednih meseci nudi „CineGrand – letnji bioskop“, u okviru kog će biti prikazivani najveći filmski hitovi. Osim ove sjajne ponude, roditeljima sa malom decom će od velike koristi biti i činjenica da Baby Park – najveća i najbolje opremljena prodavnica dečije opreme – svakog četvrtka nudi popust na ceo asortiman.

Novi Sad

U tržnom centru u Novom Sadu „BIG dečije leto“ ulepšaće naredni period gde će se širok spektar aktivnosti, predstava, muzičkih grupa i kreativnih radionica realizovati u saradnji sa Dečijim kulturnim centrom. Ova aktuelna manifestacija trajaće do 27. jula i pružaće neizmernu zabavu i edukativne sadržaje za najmlađe. Između ostalog, ovde vas takođe očekuje baletska predstava „Povratak u Nedođiju 15. i 16. jula.

BIG šoping centar
foto: Promo

Kragujevac

Od 19. jula do 7. avgusta, ne propustite interaktivnu izložbu „Avanture rimskog carstva“ u BIG FASHION-u u Kragujevcu! U pitanju je izložba edukativnog i zabavnog karaktera namenjena deci uzrasta od 5 do 12 godina na kojoj će se najmlađi upoznati sa čudesnom kulturom antičkog rimskog carstva i autentičnim rimskim artefaktima poput Koloseuma i Rimskog foruma.

Pančevo i Nova Pazova

Posebna iznenađenja vas očekuju u ova dva grada u toku jula i avgusta, na njihovoj društvenim mrežama možete otkriti o čemu je reč i šta vas to očekuje u tržnim centrima BIG Pančevo i BIG Pazova.

Zrenjanin

Priče iz čarobne lampe ne propustite 8. i 9. jula, zatim 15. i 16. jula u okviru „BIG dečjih igara“, gde će mališani imati priliku da učestvuju u raznim igrama poput „Čoveče, ne ljuti se“, Dzambo trci, Dzambo lavirintu, Kataminu i velikim Puzzlama.

Takođe, 22. jula Zrenjanince u BIG-u očekuje veliki „pena party“, dok su 29. i 30. jul rezervisani za „morske igre“.

Kruševac

BIG centri su se pobrinuli da ni južniji deo Srbije ne ostane uskraćen za zabavne i edukativne sadržaje u njihovim objektima. Dečiji program i mnogobrojne zanimljive radionice sele se u naš tržni centar u Kruševcu i biće dostupni 8, 9, 29. jula i 5. avgusta. Tokom prvog vikenda od navedenih datuma, Kruševljani će imati priliku da zavrte „BIG točak sreće“ i osvoje značajne poklone za letnji odmor. „BIG mozgalice za decu“ i „BIG morski dan“ samo su neke od veoma interesantnih aktivnosti koje krajem jula i početkom avgusta očekuju posetioce BIG tržnog centra u Kruševcu.

Outlet Inđija

Ovog leta ne propustite da se relaksirate u novootvorenoj „Fun zoni“ na drugom ulazu u outlet centar. Napravite predah od šopinga, a za najmlađe tu je i novo dečije igralište i bogat animatorski program gotovo svakog vikenda.

Od 21. jula, pa sve do kraja avgusta ne propustite finalno sniženje kolekcije proleće/leto, a popusti na brendirane komade idu i do 50 odsto na outlet cene!

Čini se da je nikada uzbudljivije leto pred nama, a BIG je rešio da ga dodatno učini nezaboravnim. Sve aktuelne i predstojeće aktivnosti tokom leta, ali i popuste koji vas očekuju u BIG šoping centrima širom Srbiji, možete pronaći na društvenim mrežama i zvaničnom sajtu. Za strane turiste, tu je i verzija našeg sajta na engleskom, za sve potrebne dodatne informacije - bigcenters.rs.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track