SVI U NEVERICI GLEDALI BENA AFLEKA SA BIVŠOM I SADAŠNJOM SUPRUGOM! Evo šta se KRIJE iza fotki koje su UZDRMALE društvene mreže
Foto: Printskrin/Instagram

evo šta je u pitanju

SVI U NEVERICI GLEDALI BENA AFLEKA SA BIVŠOM I SADAŠNJOM SUPRUGOM! Evo šta se KRIJE iza fotki koje su UZDRMALE društvene mreže

Pop kultura -

Mnogi su u čudu gledali kad se Ben Aflek na zabavi pojavio u društvu Dženifer Lopez, i kako se na prvi pogled činilo, bivše supruge Dženifer Garner. No, to nije bio slučaj. S Dženifer i Benom je na žurku stigla njegova ćerka Violet Aflek koja je slika i prilika svoje majke pa nije čudo da su ih ljudi na prvi pogled pomešali.

'Ista si mama, neverovatno je koliko ličite', pisali su pratioci na društvenim mrežama kada su ugledali Violet Aflek (17) na zabavi biznismena Majkla Rubina (50) povodom američkog Dana nezavisnosti.

Na ovu zabavu, kojoj su prisustvovala brojna slavna imena, moralo se doći u beloj boji pa je Violet nosila dugu haljinu i sandale. Njen otac je nosio belu majicu, sako i pantalone.

Violet je najstarija ćerka Bena i glumice Dženifer Garner (51). Mnogi tvrde da devojka fizički jako podseća na svoju majku. Garner i Aflek bili su u braku 13 godina, a razveli su se 2018. godine.

Dobili su troje dece, a osim Violet imaju još i ćerku Serafinu (14) i sina Samjuela (13). Na zabavi su bile brojne zvezde poput Kim Kardašijan, Kevina Harta...

Ben, Violet i Lopez stigli su zajedno i izgledalo je da se Dženifer odlično slaže sa ćerkom svog supruga. Zbog sličnosti Violet i majke Dženifer, šaljivdžije su komentarisale kako su isprva pomislili da je Ben došao s dve Dženifer na zabavu.

Ben i Džej Lo venčali su se prošle godine, 20 godina otkako su bili zajedno i raskinuli veridbu. Pevačica iz prethodnog braka s pevačem Markom Entonijem (54) ima 15-godišnje blizance Maksa i Emu.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:33

SVETSKE ZVEZDE SVE VIŠE ODMORE PROVODE U EVROPI: Bekamovi se opuštali na Jadranu, a EVO koju je destinaciju odabrala Džej Lo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja