ISPLIVAO ŠOK SNIMAK NA KOJEM JE MUŠKARAC IZ SVE SNAGE OŠAMARIO BRITNI SPIRS! Evo kako je izgledao JEZIVI napad na slavnu pevačicu
Foto: Printscreen Twitter

strašno

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK NA KOJEM JE MUŠKARAC IZ SVE SNAGE OŠAMARIO BRITNI SPIRS! Evo kako je izgledao JEZIVI napad na slavnu pevačicu

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs objavila je da je u Los Anđelesu želela da priđe NBA zvezdi Viktoru Vembenjamu kako bi se fotografisala sa njim, ali da ju je njegovo obezbeđenje napalo. U međuvremenu se pojavila informacija da je pop pevačica "zgrabila košarkaša" i da su zbog toga "njegovi ljudi" reagovali. TMZ je objavio snimak incidenta koji otkriva da pevačica ništa loše nije uradila.

Snimak koji je objavio TMZ pokazuje da je Britni Spirs pokušala da dozove košarkaša, potrčala za njim i da je pokušala samo da ga dodirne. U tom trenutku jedan član obezbeđenja je zamahnuo rukom i ošamario pevačicu.

Pevačica je pre objavljivanja snimka napisala na Instagramu da je važno da poznati ljudi na javnom mestu poštuju druge i da fizičko nasilje nije rešenje jer ga je trenutno i previše.

Između ostalog na snimku se može čuti da Britni prilazi Viktoru s leđa i da mu govori: "gospodine, gospodine", kako bi se okrenuo, a potom je pokušala da ga potapše po ramenu.

Posle šamara pevačica je rekla: "To je Amerika za vas. Je*ite se svi".

NBA zvezda je pre snimka tvrdila da ga je pevačica napala s leđa i da ga je "zgrabila" što je nateralo obezbeđenje da odmah reaguje. Posle njegove izjave Britni je rekla da to nije istina i da je pokušala samo da ga potapše, što je snimak na kraju i pokazao.

Posle udarca Britni je sa suprugom Semom Asgarijem otišla u restoran.

Policija u Los Anđelesu za TMZ je rekla da je upoznata sa incidentom ali da nije bilo hapšenja niti optužnice.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

04:49

Viral - Free Britni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track