KAKO OVOM ČOVEKU USPEVA DA OVAKO IZGLEDA U 59. GODINI?! Nove fotke Breda Pita zapanjuju, evo šta je TAJNA i šta se krije iza svega
Foto: David Davies / PA Images / Profimedia

STARI UNAZAD

KAKO OVOM ČOVEKU USPEVA DA OVAKO IZGLEDA U 59. GODINI?! Nove fotke Breda Pita zapanjuju, evo šta je TAJNA i šta se krije iza svega

Pop kultura -

Holivudski glumac Bred Pit oduševio je svoje obožavateljke nakon što se pojavio na snimanju svog novog filma o Formuli 1, na čijem je setu plenio pažnju svojim mladolikim izgledom.

59-godišnji Bred obukao je plavu jaknu u kombinaciji s belim pantalonama i majicom kratkih rukava dok je snimao na kultnoj trkačkoj stazi Silverstoun, gde će se navodno i trkati ​​s Luisom Hamiltonom na Velikoj nagradi Velike Britanije kao deo snimanja filma.

Bred Pit
foto: Serge Chapuis/Chateau Miraval / / The Mega Agency / Profimedia

Bred je na setu sakrio pogled iza sunčanih naočara, ali sudeći prema fotografijama, bio je sjajno raspoložen i družio se s članovima filmske ekipe.

Međutim, svi se pitaju u čemu se krije tajna njegovog večno mladolikog izgleda, a potencijalni odgovor na to pitanje dala je stručnjakinja za kozmetiku Lora Kej. Ona je u razgovoru za Femail istakla da bi njegov izgled mogao da se objasni dobrom kozmetičkom linijom kojom neguje kožu, ali i da je moguće da je izveo nekoliko manjih zahvata.

Nakon što je zapanjio svet svojim tenom i blistavim osmehom, Breda su mnogi obožavatelji počeli da upoređuju s jednom od njegovih najpoznatijih filmskih uloga, Bendžaminom Batonom, koji je stario unazad.

Bred Pit
foto: David Parry / PA Images / Profimedia

"Čini se da je Bred vrlo suptilno uložio u neke popravke kako bi zadržao mladolik izgled. Smanjio je sitne bore, a koža mu je sveža. Stoga je možda bio na botoksu, a pilinzi za lice pomažu mu da pomladi kožu. Moguće je i da se fokusirao na određena područja uključujući vrat, vilicu i liniju kose na kojima su vidljivi znakovi starenja. Ali ako je to izveo vešt stručnjak, ljudi će jedva primetiti razliku", pojasnila je.

Dodala je da, ako se Bred odlučio za nekoliko takvih poteza, to bi moglo da bude povezano i s njegovim razvodom od Anđeline Džoli. Podsetimo, par, koji ima četvoro dece, venčao se 2014. godine, ali su se razveli dve godine kasnije, a ona je kao razlog navela nepomirljive razlike.

Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Operacije nakon razvoda zvanično su u porastu, a to nije samo trend među ženama. Muškarci takođe rezervišu termine za botoks, filere, pilinge za lice, tretmane obrva i kosu", otkrila je Lora.

Zaključila je i da se Bred dobro brine za svoju kožu uz strogu rutinu održavanja.

"Daje prioritet režimu nege kože s dnevnom i noćnom kremom koja pomaže da hidrira površinske slojeve kože. Bred ima bronzani ten i koristiće SPF kako bi zaštitio svoju kožu od UV zraka. A osim što sprečava rizik od raka, kvalitetan SPF takođe može da spreči prerano starenje kože, što smanjuje opuštenu kožu, staračke pege i bore. Izgleda mlađe nego ikad i inspirisaće hiljade zrelih muškaraca", zaključila je stručnjakinja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track