"SIBIRSKU TIGRICU" NIKO NE PREPOZNAJE NAKON PENZIJE: Bivši je ostavio jer je LOŠA U KREVETU, povukla se, a evo gde je sada viđena
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEPREPOZNATLJIVA

"SIBIRSKU TIGRICU" NIKO NE PREPOZNAJE NAKON PENZIJE: Bivši je ostavio jer je LOŠA U KREVETU, povukla se, a evo gde je sada viđena

Pop kultura -

S dugom raspuštenom smeđom kosom, u ležernoj letnjoj haljini cvetnog dezena, teško da bi iko mogao da prepozna danas penzionisanu, a nekad jednu od najuspešnijih teniserki sveta, Ruskinju Mariju Šarapovu.

Slavna 37-godišnja teniserka, čiji je talenat u ranom detinjstvu otkrila Martina Navratilova, ovih dana s prijateljima letuje na talijanskom jezeru Como, već tradicionalnom okupljalištu svetske elite.

Inače, teniserka je tokom čitave karijere bila prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi i vitkom izgledu, koji je održala i nakon penzionisanja. Pre godinu dana rodila je sina Teodora, čiji je otac britanski biznismen Aleksander Gilkes.

Marija Šarapova
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svojevremeno je Šarapova pokorila svet tenisa, osvajala svaki turnir na kojem je nastupila, ali briljantnu karijeru je ukaljala pred sam kraj, kad je pala na doping testu zbog uzimanja zabranjenog meldonija. Suspendovana je na dve godine, a ubrzo nakon povratka na teniski teren, u februaru 2020. objavila je da odlazi u penziju.

Marija Šarapova
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jednako kao i po sportskim uspesima, Šarapova je bila poznata i po skandalima, ali i ljubavnim vezama. Pre sadašnjeg verenika ljubila je kolegu tenisera Grigora Dimitrova, s kojim je raskinula u najgoroj fazi karijere, kad je izgubila meč od Serene Vilijams, s kojom je Grigor takođe bio u vezi.

Marija Šarapova
foto: Profimedia

S košarkašem Sašom Vujačićem verila se 2010, ali nakon dve godine su raskinuli. Pre njega, 2008. kratko se zabavljala s TV producentom Čarlijem Ebersolom, ali najviše pažnje privukla je njena veza s teniserom Endijem Rodikom, s kojim se 2006. pojavila na US Openu.

Mediji su paru dali nadimak "Rodapova". Kratko je bila u vezi i s pevačem grupe Maroon 5, Adamom Levineom, kog je upoznala na proslavi svog 18. rođendana. Levine je, nimalo džentlmenski, kasnije za medije izjavio da je raskinuo s njom jer "nije bila dobra u krevetu". Poznato je i da je Šarapova velika prijateljica najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:32

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Slavna teniserka POBEGLA sa meča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track