OTAC ZLOSTAVLJAO DEVOJKE U TAMNICI, A DEDA NAPASTVOVAO ĆERKU: Isplivali JEZIVI detalji o prošlosti porodice "GLUMCA KANIBALA"
Foto: Profimedia

BOLESNA PORODICA

OTAC ZLOSTAVLJAO DEVOJKE U TAMNICI, A DEDA NAPASTVOVAO ĆERKU: Isplivali JEZIVI detalji o prošlosti porodice "GLUMCA KANIBALA"

Pop kultura -

Glumac Armi Hamer, koji je 2020. optužen za kanibalizam i 2017. optužen za silovanje, neće biti pravno kažnjen, a sada su se u medijima pojavile nove informacije o prošlosti njegove porodice.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Armi je ubrzo postao poznat kao "glumac kanibal" nakon čega su mu se sva vrata u Holivudu zatvorila. Ipak, okružno tužilaštvo u Los Anđelesu donelo je odluku da neće podići optužnicu protiv njega, nakon što se godinama istraživalo da li je izvršio silovanje.

Armi Hamer
foto: Profimedia

Međutim, istorija Armijeve porodice takođe nije na dobrom glasu.

Šuška se da je njegov otac, koji je nedavno preminuo, Majkl Hamer bio umešan u najveći skandal sa umetničkim prevarama u Njujorku, te da je ispod središta kompanije Hamer imao "seksualnu tamnicu". Već neko vreme, strani mediji prenose da je i on imao izopačene seksualne fantazije koje je sprovodio tajno.

Armi Hamer
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da stvar bude gora, njegov deda, Džulijan Hamer je potomak čoveka koji je ubio drugog čoveka zbog kockarskog duga, a sam Džulijan je navodno seksualno zlostavljao svoju ćerku Kejsi.

Ove stvari nikada nisu zvanično potrvđene, a takođe nijedan član prodice Hamer nikada nije odgovarao za svoje "dela", prenosi magazin "Cultured".

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:25

PSIHOLOŠKINJA BOJANA O SEKSUALNOM UZNEMIRAVANJU NA FDU: Profesor mora i da obrazuje i da vaspitava, važno je poštovati kodeks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track