KAMILA OPET U CENTRU PAŽNJE ZBOG SVOJIH URNEBESNIH GRIMASA: Evo zašto je na Vimbldonu ukrala ŠOU, sa njom bila i ONA (FOTO)
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

PRVI PUT U KRALJEVSKOJ LOŽI

KAMILA OPET U CENTRU PAŽNJE ZBOG SVOJIH URNEBESNIH GRIMASA: Evo zašto je na Vimbldonu ukrala ŠOU, sa njom bila i ONA (FOTO)

Pop kultura -

Britanska kraljica Kamila pojavila se juče u kraljevskoj loži na Vimbldonu, to je njeno prvo pojavljivanja na čuvenom teniskom turniru u Londonu otkako je proglašena za kraljicu, šestog maja u Vestminsterskoj opatiji u britanskoj prestonici. Bilo je ovo njenih pet minuta. A za mnoge i očekivano, pojavila se sa svojom mlađom sestrom Anabel Eliot. Na tribinama je veliki broj poznatih ličnosti.

Kamila Parker
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prethodnih godina u centru pažnje na Vimbldonu- ne računajući takmičare, bila je princeza od Velsa čiji se dolazak očekuje narednih dana, na završnicu turnira, a danas je u prvom planu Kamila koja je vidno popravila način odevanja otkako je ponela krunu. Stilisti znaju svoj posao, a haljina A kroja u kojoj se danas pojavila znatno je bolje izdanje u odnosu na njene brojne modne promašaje iz prošlosti.

Kamila Parker
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kamila se pratila u stopu malo se smejala, čini se na tren i dosađivala, a zabeležena je i njena upadljiva grimasa. Njen suprug Čarls poznat je po neobičnim izrazima lica u javnosti, a ona ga je danas i nadmašila. I Kamila izgleda želi da se pridruži trendu "što ležernijih članova dvora" koje Kejt Mildton- verovatno pod uticajem kritika Megan Markl o uštogljenosti kraljevske porodice, promoviše sve izraženije.

Kamila Parker
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Tik pored nje bila je njena sestra Sonja Anabel Eliot koja je dizajnerka enterijera koja se bavi i antikvitetima. Njne sin je britanski političar Sir Ben Eliot koji je bio kopredsednik Konzervativne stranke. Razvela se ove godine od supruga Sajmona Eliota sa kojim je bila u braku od 1972. godine i sa kojim ima i ćerke Kejti i Alis. Anabel i Kamila imaju brata Marka Šanda. A Anabel se često pojavljuje na službenim događajima dvora, nalazi se čak i na prvim portretima Čarlsa III i Kamile, objavljenim nakon krunisanja.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track