PIPKAO SAM GA NA ROMANTIČAN NAČIN, A ON MI "ZABIO NOŽ U LEĐA": Isplivale ŠOK tvrdnje Kevina Spejsija! Valjda sam ja PRVI počeo!
Foto: Profimedia

optužen za zlostavljanje 4 muškaraca

PIPKAO SAM GA NA ROMANTIČAN NAČIN, A ON MI "ZABIO NOŽ U LEĐA": Isplivale ŠOK tvrdnje Kevina Spejsija! Valjda sam ja PRVI počeo!

Pop kultura -

Glumac Kevin Spejsi rekao je u četvrtak na sudu u Londonu na suđenju za se*sualni napad da je dodirnuo podnosioca žalbe na "romantičan i intiman način", i da smatra da mu je optužbama zabio nož u leđa. Spejsi je optužen za se*sualno zlostavljanje četiri muškarca.

"Bio je zabavan i šarmantan i koketan, i vremenom smo počeli... pretpostavljam da sam to bio ja... počeo sam da ga dodirujem na romantičnije i intimnije načine", rekao je Spejsi londonskom sudu.

Kevin Spejsi
foto: WIktor Szymanowicz/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska zvezda (63) negira svih 12 optužbi protiv sebe. One uključuju tri tačke za nepristojan napad, sedam za se*sualni napad, jednu za navođenje osobe na se*sualnu aktivnost bez pristanka i jednu za navođenje osobe da se uključi u penetrativnu se*sualnu aktivnost bez pristanka.

Kevin Spejsi
foto: Shutterstock

Optužbe za zlostavljanje četiri muškaraca se odnose na navodne incidente koji su se dogodili u poslednjih dvadesetak godina u Londonu, u periodu dok je Spejsi bio umetnički direktor slavnog pozorišta "Old Vik". Spejsi je u svedočenju rekao da je njihova veza postala "donekle se*sualna", ali je dodao da njih dvoje nisu stupali u odnose, jer žrtva "nije želela da ide dalje".

Kevin Spejsi
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"To se ponekad dešava i mi samo poštujemo koliko daleko neko želi da ide ili ne", rekao je Spejsi.

Glumac je opisao vreme koje su on i podnosilac žalbe zajedno proveli kao "zabavno" i rekao da je bio slomljen optužbama koje je protiv njega izneo tužilac.

"Nikad nisam mislio da će mi čovek koga sam poznavao, ne znam, 20 godina kasnije zabiti nož u leđa", rekao je on. Tužioci su zaključili svoje izlaganje u sredu, a slučaj se nastavlja pred sudom u Londonu, navodi Britansko udruženje za štampu.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

LEVIJATAN ZA KURIR NAKON HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBIJNJE I ZLOSTAVLJANJE PASA U AZILU: Evo kakva budućnost čeka mučene životinje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track