NISAM MOGALA DA JEDEM, SVE MI JE ISPADALO IZ USTA: Rodila ćerku Robertu de Niru, a nedelju dana nakon porođaja krenuo PAKAO!
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

OTKRILI SU DA BOLUJE OD STRAŠNE BOLESTI

NISAM MOGALA DA JEDEM, SVE MI JE ISPADALO IZ USTA: Rodila ćerku Robertu de Niru, a nedelju dana nakon porođaja krenuo PAKAO!

Pop kultura -

Partnerka Roberta De Nira, 79, Tifani Čen, 45, progovorila je o njenoj dijagnozi Belove paralize, koju je dobila nedavno, nakon što je nedavno rodila svoje prvo dete.

U snimku intervjua za CBS Mornings, objasnila je kako se njeno stanje pogoršalo nakon što se vratila kući iz bolnice nakon što je rodila ćerku Giu Virdžiniju u aprilu ove godine.

Tifani Čen
foto: Printscreen

Čen je rekla da je svoj jezik u početku osećala čudno, pre nego što je razvila druge simptome povezane sa neurološkim poremećajem, koji mogu izazvati paralizu ili slabost na stranama lica jer su nervi koji kontrolišu mišiće lica oštećeni ili prestanu da rade kako treba.

- Osećala sam malo trnce - samo sam počela malo da trnem. Onda sam shvatila da mi je lice čudno. Nisam znala kakav je to osećaj - rekla je ona i dodala da je primetila i promene u izgledu lica.

- Pogledala sam se u ogledalo kada sam stigla kući. Kao da je sve počelo da se ruši samo od sebe. Kao da mi se lice topi samo od sebe - rekla je, a njeni simptomi su počeli da se pogoršavaju 'nedelju dana nakon porođaja', što ju je na kraju navelo da potraži medicinsku pomoć.

- Pozvala sam svog doktora i rekala mu da pokušavam da jedem. Htela sam da stavim samo viljušku hrane u usta, i sve je ispalo. Nisam mogala da jedem. Naterali su me da idem pravo u bolnicu, primili su me i izgubila sam sve funkcije lica čim sam ušla u bolnicu - objasnila je ona.

De Niro je potvrdio da su on i Tifani dobili dete početkom maja tokom intervjua u kome je promovisao njegov novi film „O mom ocu“. Upitan je kako je biti otac šestoro dece, na šta je on ispravio voditeljku i rekao da ih ima sedmoro.

Glumac je prvi put postao otac 1971. godine, kada su on i njegova tadašnja supruga Dajen Abot dobili ćerku Drinu, koja danas ima 51 godinu. Bivši par zajedno ima sina Rafaela (46). Osim toga, De Niro ima blizance Arona i Džulijana (27) sa bivšom devojkom Tuki Smit, kao i sina Eliota (25) i ćerku Helen (11) sa bivšom suprugom Grejs Hajtauer.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track