OGROMNA TETOVAŽA ZMAJA NA GOLOJ ZADNJICI MANEKENKE ZAPALILA MREŽE: Skinula se u bikini, pa pokazala ZANOSNU POZADINU (FOTO)
Foto: Profimedia

HRABRO

OGROMNA TETOVAŽA ZMAJA NA GOLOJ ZADNJICI MANEKENKE ZAPALILA MREŽE: Skinula se u bikini, pa pokazala ZANOSNU POZADINU (FOTO)

Pop kultura -

Model Điđi Hadid pohvalila se velikom tetovažom na boku na Instagramu dok je uživala na odmoru s prijateljima. Na prvoj fotografiji Điđi je držala tetovažu skrivenu i izležavala se na ležaljci u bikiniju s printom. Na drugoj fotografiji otkrila je pratiocima, njih gotovo 79 miliona, svoju novu tetovažu, verovatno privremenu.

„Jutro” napisala je u opisu fotografija uz emotikon zmaja.

Jedna od njenih prijateljica na svom Instagram storiju je podelila fotografiju izbliza Điđine zadnjice s boka kako bi se nova tetovaža dobro videla, a uz nju je napisala #naženskomputovanju. Iako nije objasnila da li je tetovaža privremena ili trajna, većini njenih pratilaca jako se sviđa.

Điđi Hadid
foto: Printscreen Instagram

„Odjednom... zmajevi su moja nova omiljena životinja?”, glasio je jedan komentar.

„Kraljica zmajeva”, oduševljen je bio pratilac.

Iako je ovo najveća Điđina tetovaža, ima još jednu. Na bicepsu ima posvetu svojoj ćerki Kai. Ovu tetovažu prvi put pokazala je javnosti u februaru 2021. u videu za Vogue. Istu tetovažu ima i Kain otac, Zejn Malik, s kojim je Hadid bila između 2015. i 2021, a Zejn je nedavno progovorio u velikom intervjuu o tome koliko mu očinstvo znači.

Ipak, čini se da je Hadid nastavila s Leonardom Dikaprijem (48). Prošle nedelje jedan izvor za Page Six rekao je da je par zajedno nakon što su viđeni kako se provode u Hemptonsu dve noći zaredom.

Glumac i Điđi družili su se celu noć na žurki Marka Pakera osnivača Tao Groupa povodom 4. jula, gde su prema rečima posmatrača - ponašali se kao da su na sastanku. Noć pre viđeni su da razgovaraju na godišnjem okupljanju tehnološkog gurua Dejvida Rozenberga u Bridžhemptonu.

Leonardo Dikaprio
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Način na koji su razgovarali jedno s drugim... Mogla se osetiti energija”, rekao je izvor ističući da je između njih sigurno postojala „vibra”.

Glasine o sastancima njih dvoje krenule su tokom njujorške Nedelje mode u septembru 2022. nakon više tajnih sastanaka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:05

NIKOLIJA GRMI MESEC DANA POSLE POROĐAJA: Pevačica se skinula u bikini i pobrala komplimente! Prava ZGODNA mama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track