"NEKOG DRUGOG BI ZBOG OVOGA IZBACILI NAPOLJE" Šakirin stajling na Vimbldonu izazvao GNEV! Kažu da je NEPRIMEREN i nedopustiv
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

DA LI JE PRETERALA?

"NEKOG DRUGOG BI ZBOG OVOGA IZBACILI NAPOLJE" Šakirin stajling na Vimbldonu izazvao GNEV! Kažu da je NEPRIMEREN i nedopustiv

Pop kultura -

Ljubitelji tenisa juče su s velikim interesovanem pratili dva važna meča. Novak Đoković izborio je finale Vimbldona u meču protiv Italijana Janika Sinera, a Španac Karlos Alkazar postao je drugi finalista nakon pobede protiv Rusa Danila Medvedeva.

Đoković se u nedelju bori za svoju 24. Gren slem titulu i osmu titulu pobednika Vimbldona, a Alkarazu je ovo prvo finale najprestižnijeg svetskog teniskog turnira.

Šakira
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Njegov polufinalni meč pratila je i Šakira, koja je pak izazvala žestoke reakcije svojom odevnom kombinacijom. Naime, na zvaničnom profilu turnira na Instagramu povela se rasprava o tome da li je njeno modno izdanje bilo prikladno za Vimbldon.

Šakira je za polufinale odabrala odevne komade iz linije MO5CH1NO Jeans modne kuće Moschino. Ispod raskopčane košulje s uzorkom teksasa nosila je pripadajući kratki top, a odlučila se i za suknju maksi kroja s istim uzorkom.

Platnenim patikama s predimenzioniranim đonovima i belom torbom modne kuće Mugler zaokružila je svoju kombinaciju.

"Volim je, ali trebalo je da zna za kodeks odevanja, to je Vimbldon, moraš da imaš poštovanja", napisala je jedna komentatorka na Instagramu.

"Potpuno neprimerena kombinacija za ovaj događaj", "Nije primereno za kraljevsku ložu", "Bilo ko drugi bio bi izbačen s terena zbog ove odeće", samo su neki od negativnih komentara na račun Shakirina izdanja.

S druge strane, mnogi Šakirini obožavatelji stali su u odbranu pevačice i zaključili kako za zvezdu njenog kalibra takva pravila jednostavno ne važe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:15

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track