VRELU LEPOTICU VREĐALI JER JE RODILA DETE U 55. GODINI: Razvela se 4 puta, pa smuvala 15 godina mlađeg i podarila mu ĆERKU!
Foto: Warner Bros. / Cannon / AFP / Profimedia

evo kako izgleda

VRELU LEPOTICU VREĐALI JER JE RODILA DETE U 55. GODINI: Razvela se 4 puta, pa smuvala 15 godina mlađeg i podarila mu ĆERKU!

Pop kultura -

Danska glumica, voditeljka i manekenka Brižit Nilsen (60) proslavila se 80-ih godina, a poslednjih godina bila je na meti kritika zbog uloge majke. Čuvena gumica nedavno je fotografisana kako šeta parkom sa 15 godina mlađim suprugom, televizijskim producentom Matijom Desijem.

Na sebi je imala bele pantalone i prsluk, a njen muž pantalone i majicu u vojničkom stilu, a u društvu para je bila i četvorogodišnja ćerka Frida. Inače, Brižit se udata za Italijana od 2006. godine, a mnogi su im prognozirali brzi kraj zbog razlike u godinama i njena četiri razvoda. Ali supružnici su dokazali da su prognoze bile netačne.

Bridžit Nelson
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izdržali poražavajuće komentare

Brižit i Matija nisu bili na meti javnosti samo zbog toga, već i zbog njene trudnoće. Osudili su je jer je u 55. godini odlučila da zatrudni, a novo dete par je dočekao uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje.

- Lekari su mi dali samo 3 do 4 procenta šanse da zatrudnim. Nisam imala puno jaja, ali bilo ih je dovoljno. Bilo je mnogo razočaranja. Iako ste realni jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajete - rekao je Nilsen.

Jednom prilikom se osvrnula i na ružne komentare na društvenim mrežama.

- 95 posto ljudi će vam čestitati dete i rođendan. Biće srećni jer ste i vi srećni, ali uvek ima onih koji će napisati: 'Kako se usuđuješ, ti si baba. Umrećeš pre nego što dete poraste''.

Zbog mlađeg supruga podvrgnuta je estetskoj operaciji

Uvek je iskreno govorila o temama koje su mnogima škakljive, pa je priznala da je zbog mlađeg supruga išla na kozmetičke korekcije kako bi izgledala što bliže njegovim godinama.

Podsetimo, Brižit je navodno ranije imala problema sa alkoholom, a javnost ju je prvi put upoznala u filmu 'Crvena Sonja' iz 1985. godine, u kojem je glumila sa Arnoldom Švarcenegerom, sa kojim je imala kratki kontakt

- Osećala sam se kao da sam mu jedini. Tada sam shvatila da je sa Marijom i osetila sam se prevarenom! Možda ne bih ulazila u to da mi je na početku rekao: oženiću Mariju i to je veoma ozbiljno - rekla je Brižit.

To je potvrdio i sam Švarceneger, koji je u svojoj autobiografiji naveo sve žene sa kojima je varao Mariju, uključujući i Brižit. Da je slavna lepotica bila veoma poželjna svedoči i broj njenih brakova, od kojih je samo poslednji trajao dve godine. Bio je tu i Kasper Vinding, sa kojim je provela samo godinu dana.

Potom se skoro odmah udala za Silvestera Stalonea, a razvela se od njega 1987, posle dve godine ljubavi.

Stalone je bio 'veoma loš u krevetu'

Napravila je pauzu da bi se družila sa Šonom Penom, a zatim se udala za Sebastijana Koplenda 1990. I to je trajalo samo dve godine, a onda je u njen život ušao Raul Majer, sa kojim je ostala duže - čak dvanaest godina.

Godinu dana nakon razvoda od njega, udala se za Matiju Desija i u braku je sa njim od 2006.

Brižit je takođe rekla da je Stalone bio "veoma loš u krevetu", i da se osećala kao da je ona njegov auto, a ne žena. Rekla je i da je iz braka izašla nezadovoljna.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:54

RADILA SAM ZA DŽABE KAO VODITELJKA, GLUMICA I PEVAČICA! Goga Sekulić iskreno o životu, a potom spomenula i Anu Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track