DŽONA HILA JOŠ JEDNA ŽENA OPTUŽILA ZA UZNEMIRAVANJE: Bila sam dete, pozvao me je napolje, pribio me je uz VRATA i uradio TO!
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

SVE JE REKLA

DŽONA HILA JOŠ JEDNA ŽENA OPTUŽILA ZA UZNEMIRAVANJE: Bila sam dete, pozvao me je napolje, pribio me je uz VRATA i uradio TO!

Pop kultura -

Glumac Džona Hil (39) nedavno je postao otac, a sada ga je nekoliko žena optužilo za nedolično ponašanje i uznemiravanje. Pre nekoliko dana na Instagramu se pojavila njegova bivša devojka Sara Brejdi i objavila nekoliko fotografija sa porukama nje i glumca, dok su bili u vezi.

U njima, Džona ju je zamolio da izbriše fotografije na kojima je Sara 'previše izložena'. Kasnije se oglasila američka televizijska ličnost Beteni Frankel koja je rekla da je glumac bio grub prema njoj kada su zajedno gostovali u 'The Tonight Show'. Sada se oglasila glumica Aleksa Nikolas (31), poznata po ulogama u serijama Nikelodeon-a, koja je rekla da ju je glumac poljubio bez njenog pristanka kada je imala 16 godina, a Hil 24 godine.

Džona Hil
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aleksa je na Tviteru u subotu objavila da je prisustvovala zabavi Džastina Longa (45). Džona joj je prišao i ponudio joj cigaretu, a napao je kada su izašli napolje da zapale jednu.

- Džona Hil mi nije dao cigaretu, što mi se učinilo čudnim, a onda, dok smo se vraćali ka vratima, ja sam ga zamolila, a on ništa nije rekao, već je zalupio vrata i gurno jezik niz moje grlo. Bila sam toliko užasnuta da sam ga odgurnula od sebe i utrčala unutra - napisala je glumica i dodala:

- Bila sam dete, pa sam očigledno osećala strah i bes. Nažalost, ovo nije bio prvi put da sam bila napadnuta ili objektivizirana kao dete.

Džona se obratio novinama i rekao da su njene tvrdnje potpuna izmišljotina. Ipak, Aleksa je nastavio priču te večeri.

- Bila sam opijena njihovim alkoholom i ništa od toga mi nije pomoglo kasnije pri donošenju odluke. Inače, ovo je bilo pre Ubera i Lifta, a ja još nisam vozila - nastavila je ona. Na žurku je otišla tajno jer nije želela da mediji saznaju za to, a svi, pa i glumac, znali su da je maloletna. Ona se takođe obratila Džastinu Longu, organizatoru zabave, preko Tvitera.

- Mora da je bilo čudno igrati nekog od svojih prijatelja - napisala je ona, osvrnuvši se na njegovu ulogu predatora u 'Varvarinu'. Sve su to saopštili Džastinovi predstavnici, koji tvrde da je ovo prvi put da Džastin čuje za sve ovo.

- Iako Džastin saoseća sa svim žrtvama bilo kakvog zlostavljanja, jednostavna je činjenica da on nema saznanja o tome šta se dogodilo ili nije u vezi sa gospođom Nikolas - rekli su. Aleksa nikada nije niti planira da podnese tužbu protiv Džone. Kako kaže, sve se davno dogodilo.

- Mislim da se kultura nije mnogo promenila, iskreno. Zato sam osnovala grupu Eat Predators. Vreme je za odgovornost. Snaga preživelima - rekla je glumica.

Sa 19 godina Aleksa se udala za Majkla Miloša od kojeg se razvela. Ona ga je 2021. tužila jer ju je navodno seksualno zlostavljao i manipulisao njome kada je bila maloletna. Ona je povukla tužbu.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track