VODE LJUBAV 5 PUTA DNEVNO, A SAD GA ZAJAHALA PRED SVIMA: Ne skidaju se jedno s drugog, a samo u OVOM SLUČAJU ne sme da mu priđe
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEOBUZDANE STRASTI

VODE LJUBAV 5 PUTA DNEVNO, A SAD GA ZAJAHALA PRED SVIMA: Ne skidaju se jedno s drugog, a samo u OVOM SLUČAJU ne sme da mu priđe

Pop kultura -

Brazilska manekenka Izabel Gular uživa na grčkom ostrvu Mikonos i ne odvaja se od svog verenika, fudbalskog golmana Kevina Trapa, s kojim razmenjuje nežnosti gde i kada god stigne.

Izabel Gular, Kevin Trap
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

38-godišnju Izabel i 33-godišnjeg Kevina paparaci su snimili na bazenu luksuznog hotela u kom borave, a oni se uprkos objektivima nisu suzdržali od izliva strasti.

Razmenjivali su poljupce i nežnosti, a ona se u jednom trenutku bacila na njega. Pritom je do izražaja došla njena vitka figura i to u minijaturnom bikiniju, ali i njegovi mišići kojima se može pohvaliti.

Izabel Gular, Kevin Trap
foto: A LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izabel i Kevin zajedno su od 2016. godine, a o njihovoj se vezi u javnosti nije mnogoo govorilo, osim što je ona jednom prilikom progovorila o njihovom seksualnom životu, te je pritom otkrila detalje iz spavaće sobe.

"Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno. Ali ako ima važnu utakmicu i izgubi, mogu da budem prelepa, da sredim nokte i nosim najbolji donji veš, ali on neće biti zainteresovan. Međutim, kada pobeđuje, baš i ne spavamo puno", priznala je tada bila lepa Izabel.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track