I BRED PIT GLEDA NOLETA: Slavni glumac navija sa tribina u finalu Vimbldona, a JEDAN DETALJ na njemu svi komentarišu (FOTO)
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

NAPETO

I BRED PIT GLEDA NOLETA: Slavni glumac navija sa tribina u finalu Vimbldona, a JEDAN DETALJ na njemu svi komentarišu (FOTO)

Pop kultura -

Finalni meč na Vimbldonu između srpskog tenisera Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa uživo gleda veliki broj slavnih ličnosti.

Među poznatima su i legendarni fudbaler Dejvid Bekam i proslavljeni holivudski glumac Bred Pit, koji je toliko fokusiran na ono što se dešava na terenu da mu je većinu vremena faca smrtno ozbiljna, što mnogi komentarišu.

Bred Pit, Vimbldon
foto: Screenshot

Pre nekoliko dana Bekam se na Vimbldonu fotografisao sa Đokovićem, pa se pretspostavlja da će bivši fudbaler Mančester Junajteda i Reala bodriti Srbina koji juri osmu titulu na jedinom grend slem turniru koji se igra na travi.

Bred Pit
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Za Breda Pita se odavno zna da je veliki ljubitelj tenisa, čest je gost brojnih turnira, a redovan posetilac US opena.

Na tribinama su britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt, kao i teniske legende Bili Džin King i Stefan Edberg, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

Novak Đoković, Karlos Alkaraz
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prethodnih dana su na tribinama pažnju fotografa i svetske javnosti privukle mnoge slavne ličnosti i članovi kraljevske porodice, a posebno je zanimljiva bila kraljica Kamila, koja je svojim urnebesnim grimasama nasmejala ljude širom sveta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track