KEJT MIDLTON NA ĐOKOVIĆEV MEČ DOŠLA S MUŽEM I DECOM: Mala Šarlot PRVI PUT na tribinama, a princezina haljina PAPARENO SKUPA
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

BLISTA, KAO I OBIČNO

KEJT MIDLTON NA ĐOKOVIĆEV MEČ DOŠLA S MUŽEM I DECOM: Mala Šarlot PRVI PUT na tribinama, a princezina haljina PAPARENO SKUPA

Pop kultura -

Finalni meč na Vimbldonu između srpskog tenisera Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa uživo gleda veliki broj slavnih ličnosti, a na događaj su stigli i članovi britanske kraljevske porodice Kejt Mildton, princ Vilijam i njihova deca Šarlot i Džordž, dok je najmlađi Luj propustio dešavanje.

Princeza od Velsa bila je na Vimbldonu i pre desetak dana, a tradicionalno prati finalne okršaje (kao juče žensko finale).

princ Vilijam
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Kejt Mildton danas na Vimbldonu nosi svoju omiljenu boju sezone, zelenu. Reč je o haljini jednostavnog kroja koja ističe liniju njenog tela. U pitanju je midi model brenda Roland Mouret, čija je cena 750 funti odnosno 872 evra.

Princeza je ponela i Emmy London klač torbu (Natasha) koja košta 370 funti ili 430 evra. Iza cipela se krije modna kuća Gian Vito Rosi a ovaj model obuće košta 630 funti odnosno 733 evra. Detalji nakita na Kejt glase: Millina London minđuše (54 funti ili 62 evra) i narukvica Halcyndays za koju treba izdvojiti 125 funti ili 145 evra.

Kejt Midlton, princeza Šarlot
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt je danas odmereno odevena i izuzetno elegantna na Vimbldonu. Njen suprug princ od Velsa je u sporstko-elegantnom izdanju, a njihova starija deca oduševila su modnim izdanjima za koja je zaslužna mama princeza od Velsa. Šarlot je u haljini šarenog desena na kojoj preovlađuje plava boja i u elegantnim belim cipelama dok njen brat nastavlja tradiciju da se na javnim događajima najčešće pojavljuje u elegatnim odelima, kao njegov otac.

Kejt Midlton, princeza Šarlot
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton i ove godine na Vimbldonu nosi poseban simbol na haljini koji je inače skoro uvek deo njenog stajlinga za tradicionalni teniski turnir.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track