18 MESECI NIJE IMAO DEVOJKU, IŠAO KOD PSIHOLOGA, A SAD LJUBI FATALNU MARIJU: Evo DETALJA o ljubavnom životu Alkaraza? (FOTO)
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

da li ste znali ovo?

18 MESECI NIJE IMAO DEVOJKU, IŠAO KOD PSIHOLOGA, A SAD LJUBI FATALNU MARIJU: Evo DETALJA o ljubavnom životu Alkaraza? (FOTO)

Pop kultura -

Novak Đoković je ostao bez krune na Vimbldonu. Srpski teniser izgubio je u finalu od Karlosa Alkaraza, jednog od najtalentovanijih mladih tenisera.

Karlos Alkaraz
foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Alkaraz ima samo 20 godina, a trenutno je prvi na ATP listi. Svojevremeno u svom intervjuu za Vog ispričao je kako 18 meseci nije imao devojku, te da je išao kod psihologa.

- To je komplikovano kad nikad niste u istom mestu. Teško je naći osobu koja će deliti stvari sa vama ako ste uvek u drugom kraju planete - rekao je Alkaraz i rekao da nema devojku već 18 meseci.

Ipak, mladom Špancu se sreća osmehnula i kada je ljubavni život u pitanju, pa je našao svoju sreću pored prelepe koleginice Marije Gonzales Himenez, koja je i njegov najvatreniji navijač.

Marija je rodom iz Mursije i na svom Instagram profilu redovno deli fotografije i snimke sa teniskog terena.

Takođe, ona voli da pleše, a svoje umeće deli sa pratiocima.

Marija nije naročito popularna na društvenim mrežama, pa je tako na Instagramu prati svega 12.000 ljudi, dok na TikToku ima svega 650 pratilaca.

Marija je rođena u Mursiji, a iako se ističe lepotom ona nije manekenka. Kako je otkrio njen profil na Instagramu, i ona je teniserka, a igra za Teniski klub Mursija. Delila je više fotografija i snimaka s terena, a uz to obožava ples, u kom je vrlo vešta.

Da podsetimo, Novak je u finalu Vimbldona izgubio od Karlosa Alkarasa, a na meču je tema bio i holivudski glumac koji se našao u Novakovoj loži.

Na Vimbldonu su se sjatile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Hju Džekmen, a mnogi su se pitali ko je plavuša koja sedi između njega i Noletove supruge Jelene Đoković.

U pitanju je Debora Li Furnes, žena zvezde Holivuda Hju Džekmena, koja je rođena u Australiji 1955. godine i 13 godina je starija od poznatog supruga.

Po zanimanju je glumica i producentkinja, a sa mužem se upoznala 1995. na snimanju jednog TV šou programa.

Holivudski par je stao na "ludi kamen" 1996. godine u Melburnu i imaju dvoje usvojene dece, sina i ćerku.

S obzirom da je Hju Džekman jedan od najpoželjnijih dasa širom sveta, Debora je prozvana "najružnijom srećnicom", jer je uspela da upeca čoveka za kojim mnoge žene žude.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track