JELENA ĐOKOVIĆ JE MODNA POBEDNICA VIMBLDONA: Ni Kejt nije mogla da PARIRA veličanstvenim autfitima Novakove supruge! (FOTO)
Foto: Profimedia

BILA JE PRELEPA!

JELENA ĐOKOVIĆ JE MODNA POBEDNICA VIMBLDONA: Ni Kejt nije mogla da PARIRA veličanstvenim autfitima Novakove supruge! (FOTO)

Pop kultura -

Svetski teniski as Novak Đoković izgubio je danas u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza, biće šansi za pobede i nove velike trijumfe, a do tada sabiramo utiske sa Vimbldona gde je Jelena Đokovića kao i godinama unazad navijala za svog supruga i pokazala svetu kako izgleda najbolja moda.

Jelena Đoković
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga Novaka Đokovića i direktorka Fondacije sa imenom slavnog tenisera je modna pobednica - niko nije uspeo da je zaseni na tom polju.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Jelena Đoković napravila je seriju fantastičnih modnih izdanja tokom Vimbldona, odnosno prateći Novaka Đokovića u njegovim teniskim okršajima. Uvek je bila obučena adekvatno prilici, a u skladu sa praviima najboljeg stila. U prilog toma govori haljina koju jenosila danas- reč je o modelu modnog brenda Self-Portrait čija je cena 400 funti.

Jelena Đoković
foto: Instagram/jelenadjokovicndf

Pravi glamur prikazala je Jelena Đoković danas na tribinama, a nekoliko dana ranije tokom polufinalnog meča zablistala je u najjednostavnijim farmerkama i prelepom sakou klasičnog desena. Nosila je i tada sunčane naočare mačkastog oblika koje su postale zaštitni znak njenog stila na Vimbldonu. Važan detalj bila je i Luj Viton torba.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Sjajno je izgledala i u odeći cvetnog printa i sa belim sakoom, kao i u šik mini-haljini o kojoj se pričalo danima.

Jelena Đoković
foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Jelena Đoković je modnim umećem zasenila i Kejt Mildton. Bravo!

Jelena Đoković
foto: Profimedia

O Jeleninom stilu piše i Daily mail, koji podseća da su ona i Novak 18 godina u braku, ističe njeno zalaganje za obrazovanje i rani razvoj dece kao i humanitarni rad. Navodi i da ona ima "neobična uverenja" u koja spadaju i njena ljubav prema spiritualnom i meditaciji. Teško da u tome ima nečeg neobičnog.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track