KEJT MIDLTON I NOVAK ĐOKOVIĆ NA VIMBLDONU! Ove slike su podsetnik da će NOLE UVEK BITI ŠAMPION: Princeza od Velsa ponovo prelepa
Foto: AP Kirsty Wigglesworth

PRELEPO

KEJT MIDLTON I NOVAK ĐOKOVIĆ NA VIMBLDONU! Ove slike su podsetnik da će NOLE UVEK BITI ŠAMPION: Princeza od Velsa ponovo prelepa

Pop kultura -

Novak Đoković izgubio je danas od Španca Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona. Gde su veliki uspesi, tu je i poneki poraz.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Veliki teniser iz Srbije nije skrivao suze nakon meča, ali je naravno usledio i osmeh i tradicionalno uručenje nagrada najboljima koje je Alkarazu i Noletu uručila princeza od Velsa, Kejt Midlton koja je uvek na visini zadatka.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Mnogo puta viđali smo Kejt Midlton i Novaka Đokovića u ovakvoj situaciji posle finala Vimbldona. Svetski teniski as slavio je tada velike uspehe, ali ponovo, poraz i ne postoji za prave šampione.

Novak Đoković
foto: AP Kirsty Wigglesworth

Sa druge strane, princeza od Velsa je iz godine u godinu modno besprekorna kako u finalu tako i tokom ranijih mečeva na Vimbldonu.

Britanci pišu da su princeza Šarlot i princ Džordž navijali za španskog tenisera. Deca koja su gledala finale sa majkom i ocem princom Vilijamom, naravno da su aplauzom pozdravili pobedu Alkaraza, ali ne zaboravljamo kako je britanski princ prošle godine navijao za Noleta na Vimbldonu.

Slučajno ili ne, tu je i slika i ne tako raspoloženih mališana nakon finala.

Nakon uručenja pehara Novak se sreo i sa princom Vilijamom i princom Džordžom koji je sa ushićenjem podigao trofej koji mu je predao Nole. O ovom susretu brujale su društvene mreže.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track