JEDAN DETALJ NA KEJT MIDLTON POKVARIO UTISAK O PRINCEZI: Ovo je NOĆNA MORA svake žene, a nikako ne može da se sakrije (FOTO)
Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

DEŠAVA SE

JEDAN DETALJ NA KEJT MIDLTON POKVARIO UTISAK O PRINCEZI: Ovo je NOĆNA MORA svake žene, a nikako ne može da se sakrije (FOTO)

Pop kultura -

Princeza od Velsa imala je čast da u finalu teniskog takmičenja na Vimbldonu preda trofej novom pobedniku, Karlosu Alkarazu.

Nakon meča s Novakom Đokovićem, Kejt Midlton je ponosno ušetala na teren noseći zelenu haljinu koja je pratila liniju njenog tela s kratkim rukavima, ali na svim fotografijama odmah je bio uočen jedan detalj.

Kejt Midlton
foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Naime, cela njena haljina bila je izgužvana jer je od materijala koji ne podnosi sedenje, pa je tako, kad je Kejt ustala, cela haljina imala nabore od sedenja.

Princezu to nije omelo da stavi osmeh na lice kao i obično i preda trofej pobedniku, a uprkos svemu što se događalo ona je bila jedna od glavnih fokusnih tačaka fotografa.

Kejt Midlton
foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Na poslednji meč stigla je u pratnju supruga princa Vilijama, ćerke Šarlot i starijeg sina Džordža.

Inače, Kejt već godinama redovno u svečanoj loži prati teniske utakmice, a posebno dobar prijatelj joj je i penzionisani teniser Rodžer Federer, koji joj je nedavno pravio odlično društvo tokom jednog meča.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track