KO JE ŽENA KOJA JE SEDELA PORED JELENE: Zovu je "ružna srećnica", vređaju je zbog izgleda, od slavnog muža starija 13 godina
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

ZAVIDE JOJ

KO JE ŽENA KOJA JE SEDELA PORED JELENE: Zovu je "ružna srećnica", vređaju je zbog izgleda, od slavnog muža starija 13 godina

Pop kultura -

Glumac Hju Džekman, najpoznatiji po ulozi Vulverina, danas u finalu Vimbldona navija za Novaka Đokovića, a veliku pažnju u loži našeg asa izazvala je i njegova supruga Debora.

Naime, na Vimbldonu su se sjatile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Hju Džekmen, a mnogi su se pitali ko je plavuša koja sedi između njega i Noletove supruge Jelene Đoković.

U pitanju je Debora Li Furnes, žena zvezde Holivuda Hju Džekmena, koja je rođena u Australiji 1955. godine i 13 godina je starija od poznatog supruga.

Jelena Đoković
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Po zanimanju je glumica i producentkinja, a sa mužem se upoznala 1995. na snimanju jednog TV šou programa.

Holivudski par je stao na "ludi kamen" 1996. godine u Melburnu i imaju dvoje usvojene dece, sina i ćerku.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

S obzirom da je Hju Džekman jedan od najpoželjnijih dasa širom sveta, Debora je prozvana "najružnijom srećnicom", jer je uspela da upeca čoveka za kojim mnoge žene žude.

Jelena Đoković, Debora Li Furnes
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Novak Đoković lično je pozvao glumca i njegovu lepšu polovinu da iz njegove lože prate finale Vimbldona, a pored poznatog para, Đokovića iz lože bodre i majka Dijana, otac Srđan, kao i supruga Jelena Đoković koja je sa Deborom, sudeći po slikama, našla zajednički jezik.

Da podsetimo, pevačica Milica Pavlović danas je prokomentarisala sraman potez pevačice Rite Ore koja je prevrnula očima kada je videla bilbord na kojem se nalazi Novak Đoković.

Naime, dok je pozirala na ulici, iza Rite Ore su se smenjivale različite reklame dok nije naišla ona koju je pevačica čekala. Između ostalog, reklama koja je "neplanirano upala" bila je ona sa likom našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Kada se pojavila njegova fotografija, zvezda iz Albanije je pogledala u bilbord, pa odmahnula rukom i glavom, a kada je naišla njena slika, ponovo je nabacila osmeh na lice.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovu situaciju prokomentarisala je i naša pevačica Milica Pavlović.

- Jao koleginice, ako ti ja dođem - stala je Milica u Noletovu odbranu, a emotikonima je Riti Ori poručila da ćuti.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track