POZNATI PAR LETUJE KAO PARADAJZ TURISTI: Glumica pokazala kako hrani ćerku na plaži, mreže se USIJALE! Kao sav normalan svet
Foto: Instagram/oly_faith_

NE RAZLIKUJU SE OD DRUGIH

POZNATI PAR LETUJE KAO PARADAJZ TURISTI: Glumica pokazala kako hrani ćerku na plaži, mreže se USIJALE! Kao sav normalan svet

Pop kultura -

Sezona letovanja je počela, a glumački par Miodrag i Olja Dragičević ove godine rešili su da zaobiđu luksuzna putovanja i postali tema komentarisanja s obzirom na to da su odmor rešili da provedu kao sav normalan svet.

Naime, Miodrag i Olja odveli su ćerku Vasiliju, koja ima nepune dve godine na more, a glumica je pokazala kako je hrani na plaži.

Na slici koju je podelila na svom profilu na Instagramu moglo se primetiti da mala Vasilija jede hleb i viršle, a njena majka Olja drži u ruci i voće.

Olivera Bacić
foto: Instagram/oly_faith_

"Mamin paradajz turista", napisala je glumica.

Olja je potom objavila i sliku svog supruga, glumca Miodraga Dragičevića, koji se rastezao na plaži i uživao u sunčanju.

Njihov stil letovanja ove godine oduševio je mnoge, te su se na njihov račun nizale brojne pohvale, koliko su normalni i prizemni i da ne mora sve da bude luksuzno.

Miodrag Dragičević
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Miodrag Dragičević prepoznatljiv je po ožiljku koji ima na licu, a iako je već dugo u javnosti, malo ko zna kako ga je "zaradio".

- Kada sam snimio samo „Čizmaše“, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo. Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao zaštitni znak - otkrio je Miodrag jednom prilikom.

Podsetimo, glumac Miodrag Dragičević i njegova supruga i koleginica Olivera Olja Bacić postali su roditelji 2021. godine. Olivera je na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji su presrećni zbog dolaska naslednice na svet.

Ćerkicu su nazvali Vasilija, a ovo ime grčkog je porekla i ima značenje "carski, kraljevski".

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:08

MIODRAG DRAGIČEVIĆ SLAVI ROĐENJE NASLEDNICE: POCEPALI MU MAJICU, ISPLIVALI SNIMCI, GLUMAC VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track