NA FORU SE UŠUNJALA S DECOM U OL INKLUZIV LETOVALIŠTE: Majka izvela epsku prevaru, pa uživala u LUKS HOTELU za NULA DINARA
Foto: TikTok/roxyroxyb

KAKO SE TOGA SETILA

NA FORU SE UŠUNJALA S DECOM U OL INKLUZIV LETOVALIŠTE: Majka izvela epsku prevaru, pa uživala u LUKS HOTELU za NULA DINARA

Žena -

Lukava mama ponosno se pohvalila svojim najnovijim roditeljskim trikom: korišćenje narukvica koje više ne važe iz ol inkluziv odmarališta za uživanje u hrani i piću i iskorišćavanje luksuznih sadržaja sa svojom decom — gratis. Roksana Balkijunas je u maju prošle godine posetila je Ramada Hotel & Suites u Kušadasiju u Turskoj, zajedno sa svojom porodicom, a iskorišćene ol inkluziv narukvice bacila je u svoju putnu torbu, piše NY Post.

Nakon što ih je ponovo otkrila kasnije, odlučila je da rezerviše još jedan boravak u istom gradu 7. jula - ali ovaj put, u jeftinom apartmanu udaljenom 10 minuta od odmarališta. Sa starim narukvicama na rukama pokušali su da se ušunjaju u odmaralište u kom je boravila njena mama, dok su ona i njeno dvoje dece od 13 i 6 godina, nosili narukvice. Na njeno čuđenje, uspelo je.

Sada viralne TikTok snimke njenog raskošnog boravka prikazuju tročlanu porodicu — koja je zajedno na godišnjem odmoru — uživajući u desertima i raskošnim obrocima uz bazen, i to besplatno. Na internetu se hvalila kako je "ukrala all inclusive opciju".

"Nazovite me lopovom koliko god želite, ali uživala sam u nedelji besplatne hrane i pića", pohvalila se Roksana, koja je zaposlena kao ugostiteljka. Rekla je da je ohrabrila svoju mamu da ostane u odmaralištu, a nakon što je pronašla svoje stare narukvice iz maja, počela je da se šali o izgledima da hotel propadne. “Samo sam se zezala, rekla 'idemo da poedemo njihovu hranu',” rekla je. "Prvo sam se samo šalila s decom, ali onda jesmo... Rezervisala sam putovanje u poslednjem trenutku da odem i iznenadim mamu. Koristila sam narukvice i uspelo je.”

@roxyroxyb when you book a cheap self catering apartment down the road from the #ramada #kusadasi and you saved your all inclusive band from last month so you go use their facilities all day every day. ?? thanks for looking after us Ramada, you didn't have to ?? #freefood #allinclusive #allinclusiveresort #thanks #holiday #travel #fyp #vacation #traveltiktok #turkey #brits #traveltok #costofliving #sneaky #imnotwhereimsupposedtobe #nobodysgonnaknow ♬ original sound - A

Preduzimljiva majka dvoje dece tvrdila je da hotelski radnici nisu proverili njene narukvice kada je ušla u objekat - sigurnosna greška koju su Roksana i njen sin smatrali "prilično smešnom". "Stvarno sam bila nervozna da će primetiti - ali srećom nisu", rekla je. Dok se "srećna" porodica upuštala u ultimativnu pljačku hrane, Roksana je priznala da je jela više nego inače jer je bilo "besplatno".

"Bilo je uzbudljivije jer je bilo besplatno. Mislim da sam ovaj put pojela više nego prošli put kad smo platili", rekla je. Međutim, Roksana, koja je pohvalila "divan" hotel, priznala je da ovo više neće pokušavati, pogotovo nakon što je inkriminišući snimak podelila na TikToku, gde su korisnici bili oduševljeni. “Apsolutno urnebesno. Bravo”, napisao je jedan pratilac u komentarima.

Drugi pratioci aplaudirali su takozvanoj "hrabrosti" lukave majke, dok su je drugi grdili što je iskoristila odmaralište i drsko se hvalila na TikToku. Jedna kritičarka nije mogla da veruje da je sama sebe otkrila, napisavši: “Zašto bi snimila video o ovome? Neke stvari je bolje ne reći." "Dakle, ako možete da priuštite odlazak na odmor svaki mesec, zašto biste tako krali hotel?" upitao je još jedan korisnik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:17

LOŠE VESTI ZA SRBE KOJI PLANIRAJU LETOVANJE U GRČKOJ: Rat u Ukrajini DRASTIČNO uticao na cene MNOGI ĆE SE RAZOČARATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track