GLEDAOCI VIDE SAKO, A ISPOD STOLA... Isplivao ŠOK snimak srpske voditeljke, ovako vodi vesti! Poručuju joj - GOSPOĐETINA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SVI ODUŠEVLJENI

GLEDAOCI VIDE SAKO, A ISPOD STOLA... Isplivao ŠOK snimak srpske voditeljke, ovako vodi vesti! Poručuju joj - GOSPOĐETINA (FOTO)

Pop kultura -

Fotografija voditeljke televizije "Pink", Olivere Čolović, sa snimanja emisije nasmejala je mnoge korisnike društvenih mreža, pa i nju samu.

Na Instagramu je osvanula fotografija voditeljke sa snimanja "Vesti", koju je ona potom podelila i na svom profilu, uz emotikone koji plaču od smeha.

"Gospođetina", stoji u opisu objave koju je podelio njen kolega iz kamera, a u kojoj vidimo kako gledaoci Oliveru Čolović u programu vide u sakou, dok su joj ispod gole noge u ljubičastom šortsu i papučama sa šljokicama.

Olivera Čolović
foto: Printscreen Instagram

Olivera Čolović je inače ljubiteljka putovanja, a na društvenim mrežama je veoma aktivna i redovno objavljuje postove s destinacija koje posećuje.

Ističe se po specifičnom stilu i strogom držanju, a njen zaštitini znak je kratka kosa, koje se godinama unazad ne odriče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track