ŠAKIRA CVETA PORED SLAVNOG KOŠARKAŠA, A SVI KOMENTARIŠU JEDNU STVAR: Videli su se samo nekoliko puta, a ovo su DETALJI VEZE
Foto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

NE SKIDA OSMEH S LICA

ŠAKIRA CVETA PORED SLAVNOG KOŠARKAŠA, A SVI KOMENTARIŠU JEDNU STVAR: Videli su se samo nekoliko puta, a ovo su DETALJI VEZE

Pop kultura -

Šakira je srećna što provodi vreme s NBA zvezdom Džimijem Batlerom i ne smeta joj uopšte njihova razlika od 13 godina, govore izvori bliski paru. Navodno je 46-godišnja pevačica bila na nekoliko sastanaka s Džimijem (33), a nedavno su viđeni kako uživaju u trosatnoj večeri u jednom od londonskih restorana. Prema tvrdnjama upućenog izvora, Džimi zna kako da nasmeje Šakiru, ali par je još u ranoj fazi zabavljanja.

"Bili su par puta u izlasku, sve je još vrlo sveže i rano je reći ima li tu dugotrajnog potencijala", napominju poznanici para. Isti izvor naveo je i kako Šakiru ni najmanje ne opterećuje razlika od 13 godina, koliko je od nje mlađi košarkaš.

Džimi Batler
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Džimi zasmejava Šakiru i ona se oseća srećnom dok provodi vreme s njim", tvrdi izvor.

Zasad, Šakira i Džimi ne žure s vezom jer "znaju se tek kratko vreme", pošto su tek nedavno počeli da se prate na društvenim mrežama.

Šakira
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

U razgovoru za US Weekly, Šakirin neimenovani poznanik je ispričao kako su pevačicini sinovi, 9-godišnji Milan i 7-godišnji Saša "dugogodišnji Džimijevi obožavatelji".

Od kad se rastala od fudbalera Đerara Pikea, Šakiru su povezivali s Tomom Kruzom i Luisom Hamiltonom.

Šakira
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica se prošlog leta rastala od Pikea nakon što su zajedno proveli više od decenije. Tokom veze često su bili tema u medijima, a pričalo se i kako je Pike bio neveran. Šakira se nedavno osvrnula na njihovu ljubav i rekla kako je saznala da ju je Đerar izdao dok je njen otac Vilijam Mebarak Čadid bio bolestan. U razgovoru za časopis People, Šakira je rekla kako je njen otac doputovao u Barselonu kako bi je tešio nakon što je bila skrhana tugom zbog raskida. Dodala je i kako je Vilijam teško povređen u nesreći tokom svog boravka kod ćerke.

"Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Saznala sam putem medija da sam bila izneverena dok je moj otac bio u bolnici", otkrila je Šakira, dodajući kako nije bila sigurna hoće li preživeti ta teška vremena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Ovo je novi dečko Sanje Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track