MEGAN MARKL USLIKANA KAKO IDE NA PIJACU: Na vojvotkinji naočare od 950 EVRA, na povodac za psa dala 115 EVRA, evo šta je PAZARILA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FOTO

MEGAN MARKL USLIKANA KAKO IDE NA PIJACU: Na vojvotkinji naočare od 950 EVRA, na povodac za psa dala 115 EVRA, evo šta je PAZARILA

Pop kultura -

Megan Markl fotografisana je nedavno kako odlazi na pijacu u Montesitu, nedaleko od kuće u Kaliforniji u kojoj živi sa suprugom Harijem i decom Lilibet i Arčijem. Pažnju je privukla i modnim izdanjem, a evo šta je nosila tog dana.

Vojvotkinja od Saseksa povela je pijacu i jednog od tri psa koje čuva sa Harijem. Kupovala je cveće i to ono u beloj i roze boji i med, navodi People. Megan je inače veliki ljubitelj cveća. Majka Dorija Ragland zvala ju je upravo tako "cveće" dok je vojvotkinja bila devojčica, a nadimak njene i Harijeve ćerke je Lili, što takođe asocira na ovu vrstu biljaka.

Posle brojnih pojavljivanja u javnosti i indirektnih sukobva sa britanskim dvorom, Megan je napravila kraću medijsku pauzu. Za to vreme Kejt Mildton i princ Vilijam su nikad aktivniji na javnoj sceni.

Megan Markl bila je u sasvim ležernom modnom izdanju, shodno prilici- nosila je belu košulju, laganu lanenu suknju, japanke i ogromnu pletenu torbu koja podseća na čuvene zembilje. Ponela je i čuvene avijatorke brenda Linda Farrow čija je cena 1.059 dolara odnosno 943 evra (malo ležernosti, malo glamura). Zabeleženo je i kako nosi povodac za psa Cuyana koji košta 128 dolara ili 114 evra.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track