STARLETA TVRDI DA ZNA KAKO ĆE UMRETI, ŠOKIRALA IZJAVOM: "Neće da me kremiraju zbog SILIKONA, neka ih slobodno urame!"
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ko bi rekao

STARLETA TVRDI DA ZNA KAKO ĆE UMRETI, ŠOKIRALA IZJAVOM: "Neće da me kremiraju zbog SILIKONA, neka ih slobodno urame!"

Pop kultura -

Britanska starleta Kejti Prajs (45) nedavno je u podkastu Keti Burk (59) "Where There's A Will There's A Wake" progovorila o tome kako je uverena da će poginuti u saobraćajnoj nesreći, a otkrila je i da ima ogroman strah od toga da će je živu sahraniti.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

- Uvek sam predviđala da ću poginuti u saobraćajnoj nesreći, i uvek sam to govorila - rekla je Kejti.

- Broj saobraćajnih nesreća koje sam imala i preživela, a svaki put bih prošla bez ogrebotine - dodala je Prajs pa se osvrnula na saobraćajnu nesreću u kojoj joj se prevrnuo auto, a njoj nije bilo ništa. Ista stvar dogodila joj se u Argentini kad su joj ispred auta izleteli konji.

Starleta je progovorila o i tome kako želi da bude kremirana, ali rekli su joj da bi u tom slučaju trebalo da izvadi implantante iz grudi. Ona je na to burno reagovala.

Kejti Prajs
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Ne, izgledaću grozno. Ne ne ne. To ne bih bila ja. Ne mogu mi to učiniti - rekla je Prajs i dodala: "Onda će morati da me zakopaju. Ili, ako me kremiraju, mogu mi silikone uramiti. Nećete moći da me se rešite - rekla je, prenosi 24sata.hr.

Inače, Kejti je poznata po operacijama grudi, a prema pisanju stranih medija, imala ih je 17 te je na njih potrošila više od 130 000 funti. Prvu operaciju grudi uradila je kada je imala 21 godinu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track