KOSTNER TVRDI DA GA JE BIVŠA OPLJAČKALA! Glumac opleo po majci svoje dece, a ona mu ŽESTOKO ODVRATILA: Drama ne jenjava!
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

svi prate njihov razvod

KOSTNER TVRDI DA GA JE BIVŠA OPLJAČKALA! Glumac opleo po majci svoje dece, a ona mu ŽESTOKO ODVRATILA: Drama ne jenjava!

Pop kultura -

Supruga Kevina Kostnera (68), Kristin Baumgartner (49) žestoko je uzvratila bivšem mužu nakon što ju je javno optužio da je ukrala stvari iz njihovog doma.

Kristin je podnela nove pravne dokumente u kojima se navodi da je hitno saslušanje o njihovim stvarima nepotrebno, navodi "PageSix". Prošlog petka, sudija je presudio da bivša dizajnerka torbica mora razgovarati sa Kevinom pre nego što uzme bilo kakvu imovinu sa njihovog imanja u Santa Barbari u Kaliforniji.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim Baumgartner sada objašnjava da je iznajmila skladište van lokacije pripremajući se za selidbu i da je već uzela svoj Peloton bicikl, porodično nasleđe, odeću i suvenirne od prijatelja. Ona takođe u dokumentima navodi da je Kostnerovim advokatima dala PDF fotografije ličnih stvari koje je snimila – i insistira da njen bivši muž „neće biti oštećen” uklanjanjem pomenutih predmeta.

Takođe je preselila srebrninu, lonce, tiganje i neke stolice koje se okreći u svoje skladišnte i traži 'sliku konja majke/ćerke' sa imanja u Aspenu sada već bivšeg para.

Kostnerova i Kristinina bitka oko njihovih ličnih stvari poslednja je u njihovom spornom razvodu. Samo prošle nedelje, glumac ju je optužio da ga je opljačkala. Dokumenti do kojih je došao "PageSix" tvrde da je majka troje dece platila svom advokatu za razvod „kreditnom karticom koju je porodica Kostner tradicionalno koristila za kućne troškove i koju je plaćao Kevin“.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, Kostnerovi advokati tvrde da je Kristin kupila luksuzni automobil mesecima pre nego što su raskinuli, što je bilo neobično jer su uvek iznajmljivali svoja vozila.

Pravni tim dobitnika Oskara tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je 'planirala svoj odlazak mnogo pre nego što je rekla Kevinu u aprilu ove godine'

Sudija je presudio u njenu korist kada je u pitanju izdržavanje dece, naloživši Kostneru da joj plaća 129.755 dolara mesečno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track