ROBI VILIJAMS PRIZNAO SE BORI PROTIV STRAŠNE BOLESTI: Fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda, a on sebe ne može da smisli!
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

nije mu lako

ROBI VILIJAMS PRIZNAO SE BORI PROTIV STRAŠNE BOLESTI: Fanovi zabrinuti zbog njegovog izgleda, a on sebe ne može da smisli!

Pop kultura -

Britanski pevač Robi Villijams, kog smo upoznali kao zvezdu grupe "Take That" jako je smršao, ako je sudeti prema videu koji je pre nekoliko meseci objavila njegova žena Ajda Fild.

Fanove je jako zabrinuo izgleg poznatog pevača, a sada je Robi otvoreno govorio o problemima koje ima sa zdravljem. On je priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda, a o borbi protiv telesne dismorfije govorio je za "DailyMail".

Vilijams je na Instagramu objavio i crtež na kojem su prikazana dva lika od kojih jedan govori da je to "otišlo je predaleko", a drugi – "blagoslovljen bio" i time otkrio da je njegova idealna ciljana težina ova zbog koje se mnogi ljudi brinu.

- Dakle, ako bi se pojavio duh i rekao da tvoja supermoć može biti da letiš ili da jedeš šta želiš i ostaneš na željenoj težini, ja bih izabrao drugu opciju - rekao je poznati Britanac.

Napomenuo je da bi mogao da napiše knjigu o tome koliko "mrzi sebe kada je u pitanju telo".

- To je čista mržnja prema sebi, ružnoća toga što se osećam ružno - kaže pevač.

Naveo je i da zbog telesne dismorfije ponekad pomisli da ima više od 40 kilograma viška i dodao da njegov um u tom smislu vidi samo katastrofu.

- Trenutno sam mršav, ali mi um govori: 'Sjajno, Robi. Uspeo si da smršaš, a sada si star. Čestitam, aplauz - napisao je.

Dodao je da se s ovim poremećajem bori čitav život i da on nikada neće nestati. Nedavno je otkrio da je išao na nekoliko estetskih tretmana.

- Uradio sam nekoliko stvari - ubrzigao botoks, stavio filere i operisao vilicu. Izgledao sam očajno - naveo je Vilijams i rekao da je to bilo pre otprilike pet godina i da otada ništa nije radio na sebi.

(Kurir.rs/DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track