ZAPROSIO TRI DECENIJE STARIJU MAMINU KOLEGINICU: Sin Danice Maksimović pitao glumicu da se uda za njega, a evo da li je odgovorila
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

PRESLATKO

ZAPROSIO TRI DECENIJE STARIJU MAMINU KOLEGINICU: Sin Danice Maksimović pitao glumicu da se uda za njega, a evo da li je odgovorila

Pop kultura -

Danica Maksimović osim što je uspešna glumica, ona je i ponosna majka Miloša Lolića koji je cenjen režiser.

Kako je jednom prilikom glumica, srce joj je bilo najveće kada je shvatila da je u inostranstvu znaju kao majku režisera Miloša Lolića.

Danica Maksimović
foto: Dragana Udovičić

- Shvatila sam u Berlinu, Beču, Bazelu, Minhenu, kada sam videla koliko je on već poznat i priznat. Kada mi ljube ruku, tada vam srce ubrzano kuca i, nije što je on moj sin, ja sam zaista ponosna majka. Dočekala sam da budem majka Miloša Lolića, a to je velika stvar. To želim svakoj majci - rekla je Danica za "Blic".

Inače, jednom prilikom Danica i Miloš su ispričali njegovu anegdotu iz detinjstva. Miloš je bio oduševljen maminom koleginicom Tanjom Bošković, pa ju je i zaprosio crtežom koji je glumica kasnije uramila.

Miloš Lolić
foto: ATA images

– Tanju Bošković stvarno obožavam. Istina je da sam je zaprosio sa sedam godina i opet bih to uradio. Nije mi odgovorila, ali me nije ni odbila. Danica i Tanja su bile bliske ceo život i od malih nogu me je Tanja čuvala kad mama nije mogla, a ona imala vremena – prisetio se Lolić za medije svojevremeno, dok se iste situacije za potrebe jedne emisije i sama Tanja prisetila.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:17

Danica Maksimović progovorila o odnosu sa sinom Milošem: Leteće tu perje da vam kažem ja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track