BIO JE JEDAN OD NAJBOLJIH FRAJERA NA SVETU, PA SE UNIŠTIO: Nesreće se nizale jedna za drugom, a zbog silovanja je pao u depresiju!
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

nije mu bilo lako

BIO JE JEDAN OD NAJBOLJIH FRAJERA NA SVETU, PA SE UNIŠTIO: Nesreće se nizale jedna za drugom, a zbog silovanja je pao u depresiju!

Pop kultura -

Brendan Frejzer i njegova devojka Džin Mur snimljeni su kako uživaju u odmoru na italijanskoj plaži ovog vikenda. Ono što su mnogi primetili jeste da je glumac vidno smršao i da se polako vraća u staru formu.

Inače, glumca publika pamti kao jednu od velikih zvezda sa kraja devedesetih i početka dvehiljaditih kada je uživao u velikoj slavi stečenoj u filmovima 'Džordž iz džungle' i seriji 'Mumija', a tada mu se dogodio i niz nesrećnih situacija, zbog kojih su njegov život i karijera krenula nizbrdo.

Brendan Frejzer
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Često je dobijao uloge koje su zahtevale naglašene mišiće, pa je uglavnom bio poznat kao holivudski lepotan. Često je izvodio vratolomije sam bez kaskadera, što je rezultiralo bolnim povredama. Između ostalog, morao je da se podvrgne laminektomiji, operaciji tokom koje se odstranjuje deo pršljena, a pošto je prvi put nije uspeo, morao je da je ponovi sledeće godine.

Zatim je imao operaciju kolena, još jednu operaciju leđa i operaciju glasnih žica. Ukupno je posećivao bolnice sedam godina. 2003. dogodila mu se jedna od najvećih trauma u ​​životu.

Tog leta, Brendan je seksualno napadnut u hotelu Beverli Hils dok je prisustvovao sastanku Holivudskog udruženja stranih novinara (HFPA), organizacije koja je domaćin dodele Zlatnih globusa.

Brendan Frejzer
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Kada je Frejzer izašao iz hotela, dočekao ga je Filip Berk, bivši predsednik Udruženja. Usred prepune sobe, Berk je pružio ruku zvezdi, a šta se dalje dogodilo je diskutabilno.

- Uhvatio me je rukom za zadnjicu, a jednim prstom dodirivao moje međunožje - otkrio je glumac i dodao da je tada doživeo napad panike. Posle tog događaja povukao se u sebe i, kako kaže, osećao se depresivno i nepoželjno. Dodao je da mu je trebalo mnogo vremena da govori o tom incidentu:

- Bojao sam se poniženja, ali i da će mi to uništiti karijeru.

Zbog ovog incidenta Frejzer je pao u depresiju. Navodno je Berk pokušao da ga obljubi i u tome je uspeo, a glumac je tvrdio da je nakon svega plakao "poput deteta". Nažalost, niko mu nije verovao, a nekadašnji predsednik HFPA-a sve je demantovao.

Posle dužeg odsustva iz javnosti, Frejzer je iznenadio i promenom izgleda kada se neočekivano pojavio na Tribeka filmskom festivalu u Njujorku, gde ga u početku nije bilo lako prepoznati.

Brendan Frejzer
foto: EUGENIO BLASIO / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Frejzer, koji je svojevremeno okupirao pažnju žena širom sveta svojim isklesanim telom, pojavio se sa nekoliko kilograma viška, a nestala je i njegov zaštitni znak, bujna kosa koju je počeo da kratko nosi.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja