RAK, RAZVOD, PLJAČKA! MALER ZA MALEROM HOLANDSKE LEPOTICE: Sad još ceo svet gleda slike njenog bivšeg sa novom devojkom!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

nije joj lako

RAK, RAZVOD, PLJAČKA! MALER ZA MALEROM HOLANDSKE LEPOTICE: Sad još ceo svet gleda slike njenog bivšeg sa novom devojkom!

Pop kultura -

Silvi Majs (45) holandska je TV prezenterka i manekenka, a čini se da je njoj ovo leto jako malerozno.

Ona se prošle nedelje vratila kući sa Ibice i otkrila da su lopovi ukrali mnogo tašni iz njene vredne kolekcije, a sada ceo svet deli fotografije njenog bivšeg muža u društvu misteriozne brinete.

Manekenka je bila uznemirena budući da su joj lopovi ukrali torbice i nakit vredan oko 700.000 funti. Lopovi su joj ukrali 25 dizajnerskih torbi i nakit ukupne vrednosti 689.000 funti, prenose nemački mediji.

Redovno je objavljivala poruke sa Ibice, izgledala je srećna i preplanula dok je pozirala u bikiniju na savršenim plažama ili pre izlasaka u noćne klubove.

Policija veruje da su razbojnici pristupili njenom stanu tako što su se popeli na skelu koja je bila pričvršćena za susednu zgradu koja se renovirala. Navodno su uspeli da dođu do krova i na silu se provuku kroz svetlarnik, koristeći i merdevine.

Silvi Majs
foto: EOUS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Većina tašni su Hermes dizajnerske tašne, čija je cena od 8.600 do 21.500 funti po komadu. Policajci su, kako se navodi, iz stana obezbedili dokaze koji će pomoći u istrazi pljačke.

Plavokosa lepotica je pre dve godine raspravljala o svojoj „zavisnosti“ od tašni, priznavši na svom YouTube kanalu da je stvar „malo izmakla kontroli“.

Ne tako davno, pisala je o opsesiji svojom kolekcijom za magazin "Grazia", navodeći:

- Mogu neizmerno uživati u svojim Hermes torbama, znajući da one imaju trajnu vrednost, koja im čak može i rasti. Moje torbe su deo mog bogatstva, kao i određeni komadi nakita. Da sam imala ćerku, njoj bih ostavila svoje torbe.

Silvi je iz Brede na jugu Holandije, bila je udata za bivšeg fudbalskog asa Rafaela van der Varta od 2005. do 2013. godine. Holandski napadački vezni igrao je za Totenhem Hotspur od 2010. do 2012, a par ima sina Demijana Rafaela, koji je rođen 2006.

Silvi, koja je preživela rak dojke, udala se za nemačkog savremenog umetnika Niklasa Kastela 2020, ali par se razveo početkom ove godine. Manekenka koja ima 1,4 miliona pratilaca na Instagramu zasad nije komentarisala provalu.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track