OTAC MARGO ROBI NA RAČUNU IMA MILIONE, A ONA NE PRIČA SA NJIM: Ne želi da čuje za tatu zbog onog što je uradio kad je bila dete!
Foto: Profimedia

ne slaže se sa njim

OTAC MARGO ROBI NA RAČUNU IMA MILIONE, A ONA NE PRIČA SA NJIM: Ne želi da čuje za tatu zbog onog što je uradio kad je bila dete!

Pop kultura -

Margo Robi se jednom hvalila da je otplatila majčinu hipoteku sa svojom prvom platom, ali nikada nije želela previše da priča o svom ocu. U biografiji objavljenoj na njenoj zvaničnoj stranici, njen otac je opisan samo kao 'bivši vlasnik farme'.

Kada je glumica postala poznata, magazin "New Idea" objavio je da je otac plavokose glumice tajkun Dag Robi, koji je nju i njena tri brata i sestre napustio kada su bili deca.

Margo Robi
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Margo i njena sestra Anja ne žele da znaju za njega - rekao je izvor blizak porodici. U članku se navodi da 'bogati i moćni mag nekretnina i šećera' živi samo nekoliko ulica dalje od glumičine majke Sarije Kesler.

Dok Margo ne želi ništa sa svojim ocem, njen brat Laklan "Loki" Robi mu je prilično blizak i posvećuje mu emotivne poruke za Dan očeva.

- Možda nismo imali normalnu porodicu, ali ste mi dali obrazovanje i pomoć kada mi je bila potrebna - napisao je jedne godine. Margo je ukratko progovorila o svom ocu u intervjuu za "The Sun" 2016. godine, kada je otkrila da retko komuniciraju.

Margo Robi
foto: Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

S druge strane, nebrojeno puta je pričala o svojoj majci, uglavnom u superlativima, hvaleći je što je sama odgajala četvoro dece.

- Moja mama je najslađa osoba na svetu i kada bih se pretvorila u nju, ne bih se uopšte ljutila, naprotiv, bila bi mi čast - ​​rekla je ona.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track