MUŽ SOFIJE VERGARE PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA: Idilična veza raspala se posle 7 godina, a otkrio je ŠTA JE RAZLOG za ovaj potez
Foto: Profimedia

ne cvetaju više ruže

MUŽ SOFIJE VERGARE PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA: Idilična veza raspala se posle 7 godina, a otkrio je ŠTA JE RAZLOG za ovaj potez

Pop kultura -

Glumački par Sofija Vergara (51) i Džo Manganijelo (46) potvrdili su ranije ove nedelje da se razvode posle sedam godina braka. U papirima za razvod braka koje je podneo Manganijelo, razlog za razvod su "nepomirljive razlike", piše TMZ.

Takođe je otkriveno da je par imao predbračni ugovor prema kojem svako od njih zadrži svoju imovinu.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se mnogo vole i brinu jedno o drugom, ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu životnu fazu - stoji u zvaničnom saopštenju slavnog para.

Sofija i Džo su poslednji put viđeni zajedno prošlog meseca, kada ga je posetila na snimanju filma "Nonnas" u Nju Džersiju. Nakon toga je proslavila rođendan na Kapriju u Italiji. Bila je okružena bliskim prijateljima, a na brojnim fotografijama koje je podelila sa svojim pratiocima, Džoa nije bilo nigde.

Sofia Vergara
foto: Profimedia

- Njih dvoje su se rastali već neko vreme i trebalo im je vremena da razmisle o svojoj budućnosti - rekao je izvor blizak paru za Page Sik.

Podsetimo, ona i Džo su se upoznali 2014. i verili šest meseci kasnije. Venčali su se godinu dana kasnije u Palm Biču, a ceremoniji je prisustvovalo 350 zvanica, među kojima i mnoga poznata lica.

Dok je Sofija publici najpoznatija po ulozi prelepe Glorije u "Modernoj porodici", Džo Manganijelo se proslavio u filmovima "Magični Majk" i "Spajdermen". Između ostalog, Džo ima hrvatske korene. Njegov pradeda i prabaka sa ostrva Murter su doseljeni u Ameriku.

(Kurir.rs/24 sata.hr)

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track